Έλληνες ρευματοπαθείς ξεκινούν ποδηλατοδρομία μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας στην Ευρώπη

Έλληνες ρευματοπαθείς ξεκινούν σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου ποδηλατοδρομία μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας στην Ευρώπη.

Έλληνες ρευματοπαθείς ξεκινούν ποδηλατοδρομία

Το ταξίδι ξεκινάει για τον Εμμανουήλ Στεφανή, τον Δημήτρη Τσεβά και τον Ευστράτιο Μιχαήλογλου, οι οποίοι θέλουν να δώσουν το παράδειγμα και να μεταφέρουν το μήνυμα σε όλους και περισσότερο στους ανθρώπους με ρευματοειδή αρθρίτιδα και αυτοάνοσα νοσήματα ότι “ναι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας”.

Οι 3 άνδρες ξεκινούν από την Πάτρα με προορισμό την Ανκόνα και απο εκεί ποδηλατώντας θα κατευθυνθούν προς Λουγκάνο και Αϊρόλο, θα περάσουν τις Άλπεις από Saint Gotthard, θα κατευθυνθούν προς Λουκέρνη, Ζυρίχη, Biel, La Neuveville και Βέρνη, και επιστροφή προς Ανκόνα.

Υποστηρικτές τους σε όλο αυτή την προσπάθεια είναι η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, το ATTIKA GROUP/ ANEK το ποδηλατικό κατάστημα Top Cycles, η εταιρεία ρούχων La vaca loca, το Ouzo Βαρβαγιάννη , η εταιρεία Davos εξοπλισμός camping και η Annie Sloan Hellas.

Επίσης το βιβλίο «Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΝΙΑΡΑ» της Αθανασίας Παππά, Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, με σελιδοδείκτες που θα μοιράζονται στις διάφορες χώρες, θα τους συνοδεύει στο ταξίδι, θέλοντας να δώσουν ελπίδα σε όλα τα παιδιά που νοσούν απο κάποιο αυτοάνοσο νόσημα.

Ο κ. Εμμανουήλ Στεφανής

Διαβάστε επίσης

Τι είναι το έγκαυμα Μαργαρίτας και τι προσέξετε στο beach bar

Το κόλπο με το κουτάλι και άλλα μυστικά για να διώξετε τη φαγούρα από το τσίμπημα κουνουπιού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.