Έζησαν για 75 χρόνια μαζί και πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού στη Ρόδο που έζησαν μαζί για 75 χρόνια και πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών!

Το ζευγάρι από το χωριό Σορωνή της Ρόδου έζησαν μαζί για 75 χρόνια. Ο ισχυρός δεσμός τους ήταν γνωστός στους κατοίκους του χωριού και όλοι μιλούσαν για την αγάπη που τους ένωνε τόσα χρόνια, αποτελώντας παράδειγμα για τη μικρή κοινωνία του νησιού.

Ο Αναστάσιος Διακονικόλας, 98 ετών και η Δέσποινα Διακονικόλα 97 ετών. Πρώτα έφυγε από τη ζωή εκείνη και τρεις ώρες μετά εκείνος, καθώς η καρδιά του ράγισε και δεν άντεξε τον αποχωρισμό από τη σύντροφό του.

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατος της 97χρονης, ο σύζυγός της μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, αισθάνθηκε δυσφορία και λίγη ώρα αργότερα υπέστη την πρώτη καρδιακή ανακοπή. Στο σπίτι ήταν συγγενείς και γείτονες λόγω του θανάτου της 97χρονης και όταν είδαν τον σύζυγό της να καταρρέει, κάλεσαν γιατρό ενώ προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Ο γιατρός έφτασε πολύ γρήγορα και  κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, ελάχιστα λεπτά μετά υπέστη και δεύτερη ανακοπή, όπου και πάλι ο καρδιολόγος τον επανέφερε, χωρίς, δυστυχώς, να καταφέρει να τον κρατήσει στη ζωή καθώς το μοιραίο επήλθε λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρει το cycladesopen.

Διαβάστε επίσης

Δηλητηρίαση από νερό – 10χρονος κινδύνευσε να πεθάνει όταν ήπιε 6 μπουκάλια μέσα σε μία ώρα

ΥΠΟΙΚ: Επιπλέον δαπάνες 200 εκατ. ευρώ για την Υγεία

ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση θανάτων το πρώτο εξάμηνο του 2023

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.