Τέμπη: «Έπεφταν πάνω μου καύτρες, σκεφτόμουν πως ήταν ένα κακό όνειρο», λέει η Δάφνη, που πήρε εξιτήριο μετά από 44 ημέρες

Συγκλονίζει η περιγραφή της 36χρονης Δάφνης από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από 44 ημέρες. Η 36χρονη επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση.

«Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2 πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε».

Τέμπη: «Έπεφταν πάνω μου καύτρες, σκεφτόμουν πως ήταν ένα κακό όνειρο»

Η ίδια περιγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος στα Τέμπη και σημειώνει ότι «Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2, πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο. Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί, αλλά δεν έφευγε».

Η ίδια απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με αυταπάρνηση την έσωσαν.

«Δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν επιβάτες, με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν. Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 μέρες νοσηλείας, βρίσκομαι πλέον εκτός νοσοκομείου».

Ο αδελφός της Δάφνης, Γιώργος Μπρέλλας, υποστήριξε ότι «Ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα όσον αφορά τα παθολογικά τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

Τέμπη: Εξιτήριο και για την 26χρονη Ανύσια

Εξιτήριο πήρε και η 26χρονη Ανυσία από το νοσοκομείο. Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο πατέρας της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας! Σας ευχαριστώ όλους. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα», δήλωσε.

Η Μυρσίνη, ο Ρομπέρτο και ο Γεράσιμος, όλοι επιβάτες των δύο πρώτων βαγονιών, εξακολουθούν μέχρι σήμερα να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Πηγή φωτό: Facebook

Διαβάστε επίσης

“Το χρονικό των ιών”: Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ως συγγραφέας, γράφει για τα πιο εξωτικά πλάσματα του πλανήτη 

Ο Θάνος παίζει καλή μπάλα, η Θεανώ τρώει γκολ και ο Κυριάκος ελπίζει

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.