Η Ariana Grande απαντά στις ανησυχίες γύρω από το βάρος της

Οι θαυμαστές της Ariana Grande ανησύχησαν για το πόσο έχει αδυνατίσει και κάποιοι άφησαν κακεντρεχή σχόλια, και στις 11 Απριλίου, η 29χρονη σταρ ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου απάντησε ειλικρινά στα σχόλια που αφορούσαν το σώμα της αλλά και για τις προηγούμενες μάχες που έχει δώσει για την υγεία της.

Η Grande ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας ότι συνήθως δεν μιλάει για τις φήμες. Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση.

«Ήθελα απλώς να αντιμετωπίσω τις ανησυχίες σας για το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει για ένα άτομο να του δίνεται αυτή η μεγάλη προσοχή», εξήγησε.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ήπιοι και λιγότερο άνετοι σχολιάζοντας το σώμα των ανθρώπων, ό,τι κι αν γίνει».

Παρόλο που αναγνωρίζει ότι ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, είπε ότι είναι καλύτερο να αποφεύγετε να συζητάτε το σώμα κάποιου.

«Υπάρχουν τρόποι να επαινέσετε κάποιον ή να αγνοήσετε κάτι που βλέπετε ότι δεν σας αρέσει. Νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον προς την κατεύθυνση αυτή», συνέστησε.

Healthstories Η Ariana Grande απαντά στις «ανησυχίες» γύρω από το βάρος της1

Τα σχόλια της τραγουδίστριας έρχονται αφού οι θαυμαστές άρχισαν να σχολιάζουν τις αναρτήσεις της στο Instagram για το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει, αναφέρει το today.com.

Στην απάντησή της στο βίντεο, η τραγουδίστρια του «Thank U, Next» επεσήμανε στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει μια ιδανική εικόνα ομορφιάς και υγείας.

«Γνωρίζω, προσωπικά για μένα, ότι το σώμα με το οποίο συγκρίνατε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου», μοιράστηκε. «Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και έτρωγα άσχημα στο χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έδειχνα -όπως εσύ θεωρείς – ότι είμαι υγιής. Αλλά, στην πραγματικότητα, αυτό δεν ήταν υγιές».

Healthstories Η Ariana Grande απαντά στις «ανησυχίες» γύρω από το βάρος της1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλο που λέει ότι ξέρει ότι δεν πρέπει να αισθάνεται υποχρεωμένη να αποκαλύπτει τον ιδιωτικό της αγώνα στον κόσμο, η Grande είπε ότι ήθελε να συζητήσει τα προβλήματα υγείας της γιατί ίσως «μπορεί να προκύψει κάτι καλό».

Ήθελε επίσης να μεταδώσει το μήνυμα ότι όλοι περνούν κάτι.

Η Grande πρόσθεσε: «Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί μεταξύ σας και με τον εαυτό σας».

Φωτό: instagram.com/arianagrande

Διαβάστε επίσης

Ποιο όργανο γυμναστικής είναι το καλύτερο για καρδιαγγειακή άσκηση;

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αρνί και γιατί έχει θέση στη διατροφή μας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.