Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει την πιο περίεργη τάση ευεξίας που έχει δοκιμάσει ποτέ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πρόσφατα την πιο «περίεργη» τάση ευεξίας που έχει δοκιμάσει ποτέ αλλά και γενικά τις προσπάθειες που έχει κάνει για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

Η 50χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο επεισόδιο της 13ης Μαρτίου του podcast “The Art of Being Well” και μοιράστηκε την καθημερινή της ρουτίνα ευεξίας. Αποκάλυψε επίσης μερικά από τα μυστικά του τρόπου ζωής της.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Δρ Γουίλ Κόουλ ζήτησε από την Πάλτροου να αποκαλύψει την «πιο παράξενη» τάση ευεξίας που έχει δοκιμάσει ποτέ.

«Έχω χρησιμοποιήσει οζονοθεραπεία. Πρωκτικά», απάντησε και άρχισε να γελάει λέγοντας «Μπορώ να το πω αυτό;»

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ περίεργο. Όμως, ήταν πολύ χρήσιμο.»

Η οζονοθεραπεία περιλαμβάνει τη χορήγηση αερίου όζοντος σε ασθενείς για να βοηθήσει στη θεραπεία τραυμάτων, ασθενειών και πόνου, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ιατρικό κέντρο Cleveland Clinic. Πάντως, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναφέρει ότι το όζον «είναι ένα τοξικό αέριο χωρίς γνωστή χρήσιμη ιατρική εφαρμογή σε ειδική, συμπληρωματική ή προληπτική θεραπεία».

Η απάντηση της πρωταγωνίστριας του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» δεν ήταν τόσο έκπληξη για τους θαυμαστές που ακολουθούν την Πάλτροου από τότε που σταμάτησε να εστιάζει στην κινηματογραφική της καριέρα και ίδρυσε την αυτοκρατορία του τρόπου ζωής της, Goop.

Η εταιρεία της έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τα προϊόντα της όπως τα αυγά κολπικού νεφρίτη και τα αρωματικά κεριά «This Smells Like My Vagina» με τρελές πωλήσεις.

Οι μοναδικές συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης της Γκουίνεθ Πάλτροου έχουν επίσης επικριθεί. Το 2021, μοιράστηκε την πρωινή της ρουτίνα με τη Vogue και επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή έβαζε αντηλιακό μόνο στα ψηλά σημεία του προσώπου της σαν highlighter και έκανε καθημερινή απολέπιση.

Ακόμη και η κόρη της Apple Martin, 18 ετών σήμερα, τρολάρει τις συνήθειες της μαμάς της στα social media.

Στη σελίδα του Goop στο TikTok, η κόρη της, περιγράφει τη μαμά της όταν ετοιμάζεται το πρωί.

«Υποθέτω ότι το GoopGlow είναι ένα μέρος της κάθαρσής της, την οποία κάνει από την ημέρα που γεννήθηκα, προφανώς», αστειεύτηκε. «Από τις 7 το πρωί τριγυρνάει στο μπάνιο φορώντας τα εκατομμύρια προϊόντα GoopGlow για το λαμπερό δέρμα της».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περίφημο άρωμα κεριού της μαμάς της και πρόσθεσε: «Και μετά αρχίζει να δουλεύει φτιάχνοντας μερικά ακόμα κολπικά αυγά και κεριά, επίσης κολπικά κεριά και αρώματα κόλπου… απλά τα πάντα για τον κόλπο».
Πηγή: today.com

Διαβάστε επίσης

Δείτε γιατί το σπίτι σας έχει τόση σκόνη και πώς να απαλλαγείτε

Τα 8 καλύτερα και πιο οικονομικά φρούτα και λαχανικά της άνοιξης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.