Υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο – Η έκβαση ήταν προδικασμένη

Η δική τους είναι η πιο απίθανη από τις ιστορίες αγάπης, αλλά η καρδιά λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, έτσι δεν λένε; Η Taylor Givens και ο Collin Kobelja είναι ένα ξεχωριστό ζευγάρι, καθώς η ιδιαίτερη σχέση τους ξεκινά στην αίθουσα ανάνηψης του νοσοκομείου. Εκεί, υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι δήλωσε στο CBS News ότι και οι δύο έκαναν μεταμόσχευση καρδιάς την ίδια ημέρα στο νοσοκομείο Inova Fairfax, στη Βιρτζίνια, το 2011.

Η Givens, σήμερα 29 ετών, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ιογενή μυοκαρδιοπάθεια, ενώ ο Kobelja, σήμερα 34 ετών, περνούσε τη δεύτερη μεταμόσχευσή του, αφού γεννήθηκε με μια χρόνια καρδιακή πάθηση.

Πώς γνωρίστηκαν

Αφού υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση καρδιάς, η Givens και ο Kobelja οδηγήθηκαν σε γειτονικά δωμάτια για τη φροντίδα της ανάρρωσής τους.

«Στην αρχή τίποτα δεν προμήνυε όσα ακολούθησαν, για τον απλούστατο λόγο ότι ήμασταν και οι δύο δυστυχισμένοι» θυμάται η Givens, μιλώντας στο CBS News.

Πότε όμως άρχισαν τα πράγματα να παίρνουν μια διαφορετική τροπή; Η Givens και ο Kobelja τελικά συνδέθηκαν κατά την πέμπτη επέτειο των μεταμοσχεύσεών τους, όταν εκείνη επισκέφθηκε τους γιατρούς στο νοσοκομείο.

Ενώ βρισκόταν στην πόλη, ο Kobelja επικοινώνησε με την Givens και οι δυο τους βγήκαν για δείπνο, όπου γνωρίστηκαν καλύτερα εκτός των τειχών ενός νοσοκομείου. Επειδή είχαν υποβληθεί και οι δύο σε μεταμόσχευση καρδιάς, το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχαν ήδη κοινή κατανόηση για το τι περνούσε ο άλλος.

Πολλά τα κοινά σημεία

«Ήταν χαριτωμένο γιατί έπρεπε να παίρνουμε τα φάρμακά μας την ίδια ώρα, το ίδιο φάρμακο», θυμάται η Givens. «Ένιωσα σίγουρα μια σπίθα και δεν το περίμενα καθόλου αυτό».

Η Givens και ο Kobelja παντρεύτηκαν το 2019. Τώρα ζουν στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Το ζευγάρι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις με την υγεία του. Ο Kobelja υποβλήθηκε πέρυσι στην τέταρτη μεταμόσχευση καρδιάς και η Givens φαίνεται πως ξεπερνά το λέμφωμα.

Ωστόσο, και οι δύο συμφωνούν ότι το να έχουν ο ένας τον άλλον έχει κάνει την αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών ευκολότερη.

«Έχουμε περάσει και οι δύο ουσιαστικά μία από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να περάσει κανείς στη ζωή», δήλωσε ο Kobelja. «Σίγουρα νιώθουμε ότι οτιδήποτε άλλο μας φέρει μπροστά η ζωή, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μαζί».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Χαμόγελα και ελπίδα από 15.000 μικρούς καρναβαλιστές που παρέλασαν με ευρηματικές στολές

Διατροφολόγοι Δημοσίων Νοσοκομείων: Επιστολή προς το υπουργείο Υγείας για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας

Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ. Πώς μπορούμε να προλάβουμε το hangover;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.