Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 6,5 ετών κοριτσάκι κατέληξε στο Ιπποκράτειο

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/02) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα κοριτσάκι 6,5 ετών κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, λίγο πριν τις 9:00 στο νοσοκομείο και είχε διασωληνωθεί ήδη από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό, υπέστη ανακοπή στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες εντατικολόγων, παιδιάτρων και αναισθησιολόγων, που της έκαναν ΚΑΡΠΑ, κατέληξε μετά τις 9:00.

Ιπποκράτειο – Παθολογικά αίτια δείχνει η πρώτη εικόνα 

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις προηγούμενες δύο ημέρες, το κοριτσάκι είχε ανεβάσει πυρετό.

Τα αίτια, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, φαίνεται να είναι παθολογικά αλλά η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ για νεκροψία-νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει: «Η διακομιδή του παιδιού έγινε έγκαιρα και μάλιστα στο νοσοκομείο έφθασε διασωληνωμένο. Είναι κρίμα. Είναι μεγάλη η θλίψη στους συναδέλφους, που δεν κατάφεραν να το σώσουν, αν και έκαναν τα πάντα».

Ο κ. Γιαννάκος, πρόσθεσε επίσης, πως οι γονείς πρέπει να «δίνουν προσοχή στα μέτρα αυτοπροστασίας και στους εμβολιασμούς των παιδιών».

Διαβάστε επίσης

Χιλιάδες θέλουν να υιοθετήσουν το μωρό που ανασύρθηκε από τα ερείπια – Το θηλάζει η σύζυγος του γιατρού

O Άρης για τα μάτια του κόσμου, το κτίριο… φάντασμα, ο… αντ’ αυτού Μπάμπης

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.