Η μάχη της Ελένης Φουρέιρα με την υπογονιμότητα: «Έπαθα αποκόλληση κι έμεινα τρεις μήνες στο κρεβάτι»

Στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αναφέρθηκε η κορυφαία ποπ σταρ, με τις διεθνείς επιτυχίες, Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό «Vogue Greece», αποκάλυψε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Πηγή Φωτογραφίας:«Vogue Greece»

Ελένη Φουρέιρα: Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου ήταν μια στιγμή που δεν ήθελα να ξέρουν το όνομά μου

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα.

Πηγή φωτογραφιών:«Vogue Greece»

Διαβάστε επίσης 

Σε πρώτο πρόσωπο – «Δεν ήξερα ότι τα αγόρια θα μπορούσαν να έχουν καρκίνο του μαστού – μέχρι που χρειάστηκε να χειρουργηθώ»

ΕΟΜ: Επείγουσα μεταφορά βρέφους στην Ιταλία, για μεταμόσχευση καρδιάς

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.