Μπρένταν Φρέιζερ για την προσπάθειά του για τέλειο σώμα στην ταινία «Ο γκαφατζής της ζούγκλας»: «Ο εγκέφαλός μου δεν λειτουργούσε σωστά»

Ο Μπρένταν Φρέιζερ αποκάλυψε τις θυσίες που έκανε σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποκτήσει το τέλειο σώμα για τον ρόλο του στην ταινία «Ο γκαφατζής της ζούγκλας» (George of the Jungle).

Ο 54χρονος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Άνταμ Σάντλερ στο πλαίσιο της σειράς «Actors On Actors» του Variety, όπου μίλησε για τις συνέπειες της πείνας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1997.

Παρότι πέτυχε τη σωματική του διάπλαση που είχε βάλει στόχο, ο Φρέιζερ δήλωσε ότι τα δραστικά μέτρα απώλειας βάρους είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική του ευεξία.

«Ο εγκέφαλος μου δεν λειτουργούσε σωστά»

«Ήμουν αποτριχωμένος. Λιμοκτονούσα από υδατάνθρακες», θυμήθηκε ο Φρέιζερ. «Οδηγούσα στο σπίτι μετά τη δουλειά και σταματούσα για να πάρω κάτι να φάω».

«Χρειαζόμουν κάποια μετρητά μια μέρα και πήγα στο ΑΤΜ και δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό PIN μου, επειδή ο εγκέφαλός μου δεν λειτουργούσε σωστά. Δεν έφαγα εκείνο το βράδυ», πρόσθεσε.

Ο Μπρένταν Φρέιζερ δήλωσε ότι ήταν σημαντικό γι’ αυτόν να αποκτήσει μυώδες σώμα για τον ρόλο του στην ταινία, επειδή «δεν υπήρχε γκαρνταρόμπα» για τον χαρακτήρα του.

«Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να μας το κάνεις αυτό», αστειεύτηκε ο Σάντλερ. «Έκανες το σωστό για τον χαρακτήρα. Αλλά έκανες λάθος σε εμάς, φίλε. Μας έκανες να νιώσουμε άσχημα για τους εαυτούς μας».

Στην επιτυχημένη ταινία, η οποία είχε συνέχεια το 2003, ο Φρέιζερ υποδύθηκε τον Τζορτζ – έναν άνθρωπο που μεγάλωσε από πιθήκους σε μια αφρικανική ζούγκλα. Στη συνέχεια ερωτεύεται μια Αμερικανίδα κληρονόμο, την οποία υποδύεται η Leslie Mann, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ουγκάντα.

Η ταινία κατέληξε να είναι μια εισπρακτική επιτυχία, αποφέροντας 180 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με προϋπολογισμό 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα στα γυρίσματα της ταινίας

Ο Φρέιζερ ζήτησε πρόσφατα συγγνώμη για το τεράστιο μποτιλιάρισμα που οδήγησε τα αυτοκίνητα σε πλήρη ακινησία στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής για την ταινία.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι η σκηνή, η οποία προκάλεσε χάος στη γέφυρα Oakland Bay Bridge της πόλης, που εκτείνεται σε μήκος 8,4 μιλίων, αφορούσε τον χαρακτήρα του που ανέβαινε στη γέφυρα για να σώσει έναν αλεξιπτωτιστή, για την οποία χρησιμοποιήθηκε ένα ομοίωμα.

Όμως, οι ανήσυχοι θεατές οδηγήθηκαν να πιστέψουν ότι ήταν ένα πραγματικό άτομο που είχε κολλήσει εκεί πάνω, προκαλώντας στη συνέχεια μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

«Η Disney έβαλε μια κούκλα να κρέμεται από ένα αλεξίπτωτο από τους ορθοστάτες. Αυτό έφερε την κυκλοφορία σε ακινησία και στις δύο πλευρές της γέφυρας», δήλωσε ο 53χρονος στο SF Gate.

Διαβάστε επίσης

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υψηλή λίμπιντο – Τα σημάδια του σεξουαλικού καταναγκασμού

ΠΟΥ: Τα βακτήρια υπεύθυνα για συγκεκριμένες λοιμώξεις του αίματος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.