Δώρισαν τα έμβρυά τους και 20 χρόνια αργότερα γνώρισαν τα τρίδυμα παιδιά τους

Προσπαθούσαν για χρόνια να αποκτήσουν παιδί και όταν τελικά απέκτησαν τα δίδυμα αγόρια τους, δώρισαν τα έμβρυα που είχαν στην κατάψυξη. Είκοσι χρόνια μετά γνώρισαν τα τρίδυμα παιδιά που προέκυψαν.

Μετά από χρόνια πάλης με τη στειρότητα, η Μπρουκ και ο Κρις Μάρτιν ήξεραν ότι η οικογένειά τους είχε ολοκληρωθεί τη στιγμή που είδαν τους δίδυμους γιους τους, Μάθιου και Κρίστοφερ, στις 18 Οκτωβρίου 2000.

«Ήταν τέλειοι», είπε η Μπρουκ στο TODAY Parents.

Δεδομένου ότι τα αδέρφια συνελήφθησαν με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), το ζευγάρι ήξερε ότι έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Θα μπορούσαν να δώσουν τα αχρησιμοποίητα έμβρυά τους στην επιστήμη, να τα πετάξουν ή να τα δωρίσουν σε άλλο ζευγάρι που έχει ανάγκη.

Αποφάσισαν, λοιπόν να δωρίσουν τα έμβρυα.

«Είχαμε πίστη ότι θα τα φρόντιζαν», είπε ο Κρις στο TODAY. «Η υπογονιμότητα είναι και συναισθηματική προσπάθεια. Ξέραμε ότι όποιος θα έπαιρνε τα έμβρυά μας θα τα αγαπούσε και θα τα φρόντιζε γιατί περάσαμε από την ίδια διαδικασία. Ξέρουμε πώς είναι να θέλεις τόσο πολύ παιδιά».

Οι δότες μπορούν σήμερα στις ΗΠΑ να επιλέξουν ποιος θα λάβει τα έμβρυά τους ή να κάνουν ανοιχτή υιοθεσία εμβρύου. Αλλά αυτό δεν συνέβη όταν οι Μάρτινς έδωσαν τα έμβρυά τους για υιοθεσία πριν από δύο δεκαετίες.

Δώρισαν τα έμβρυα

Η Μπρουκ και ο Κρις, που τελικά μετακόμισαν στο Τέξας από το Νάσβιλ, δεν έπαψαν ποτέ να σκέφτονται αυτά τα έμβρυα.

«Περνούσαν πολλές στιγμές με τα χρόνια, που έλεγα: «Θεέ μου, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να τα βρούμε», είπε η Μπρουκ.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2021, ήρθε σε επαφή με τους Martins ένας νεαρός άνδρας ονόματι Τόμας Μονρό, ο οποίος είχε πάρει ένα κιτ τεστ DNA από τον μπαμπά του για τα 18α γενέθλιά του.

Η Μπρουκ και ο Κρις αναζήτησαν τον Τόμας στο Facebook.

«Ξέσπασα σε κλάματα», θυμάται η Μπρουκ. «Έμοιαζε με τα αγόρια μας.«Αυτό είναι το παιδί μας – δεν υπάρχει αμφιβολία».

Η Μπρουκ, ο Κρις και ο Τόμας άρχισαν να ανταλλάσσουν email. Υπήρχαν τόσα πολλά να πουν και να προλάβουν τον χαμένο χρόνο.

Τα έμβρυα που δώρισαν οι Μάρτινς κατέληξαν σε τρίδυμα. Ο Τόμας και τα αδέρφια του, Λόρεν και Πίτερ, γεννήθηκαν από τους Τρέι και Μπέκι Μονρό στις 24 Οκτωβρίου 2002.

Ο Τόμας ομολόγησε ότι απέτρεψε να πει στον Μπρουκ και στον Κρις για τα αδέρφια του επειδή ανησυχούσε ότι θα «τρελαθούν».

«Άρχισα να τρέμω όταν μου το είπε, αλλά με την καλή έννοια», είπε η Μπρουκ. «Κοίταξα τον Κρις και είπα: «Έχουμε μια κόρη. Έχουμε ένα κορίτσι».

Οι Μάρτινς άρχισαν να αλληλογραφούν με τον πατέρα του Τόμας, τον Τρέι, ο οποίος εργάζεται ως ψυχολόγος στο Νάσβιλ. Ήξεραν από τον Τόμας ότι η μαμά του, Μπέκι, είχε πεθάνει πρόσφατα από καρκίνο.

«Θέλαμε να ενημερώσουμε τον Τρέι ότι δεν περιμένουμε τίποτα και θέλαμε να θέσουμε όρια με τα οποία θα αισθανόταν άνετα», είπε η Μπρουκ.

«Ήθελα να ξέρει ότι δεν ψάχνω να γίνω μπαμπάς τους, γιατί έχουν μπαμπά», πρόσθεσε ο Κρις.

Ο Τρέι απάντησε: “Σας ευχαριστώ για το δώρο των παιδιών μου. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελε η γυναίκα μου”. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους Μάρτινς στη ζωή του με ανοιχτές αγκάλες.

Τα τρίδυμα Μονρό και τα δίδυμα Μάρτιν έκαναν κλικ αμέσως και τώρα μιλούν μεταξύ τους ως αδέρφια.

Τα τρίδυμα Peter Monroe, Thomas Monroe και Lauren Monroe πόζαραν με τους δίδυμους Christopher και Matthew Martin. Ευγενική παραχώρηση Brooke Martin

Τον Ιούλιο, τα τρίδυμα και ο Τρέι πήραν μέρος σε μια μεγάλη οικογενειακή επανένωση των Μάρτινς, όπου ανακατεύτηκαν με ξαδέρφια, θείες και θείους.

Τόσο οι Martins όσο και οι Monroes μοιράστηκαν την ιστορία τους με την ελπίδα ότι περισσότερες οικογένειες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να δωρίσουν έμβρυα για υιοθεσία.

Η οικογένεια Μάρτιν και η οικογένεια Μονρό έχουν έρθει κοντά

Διαβάστε επίσης

Τι παραγγέλνουν συνήθως οι διαιτολόγοι από τις αλυσίδες καφέ

8 προϊόντα καθαρισμού που δεν πρέπει ποτέ να αναμιγνύετε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.