Σάρον Στόουν: Αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο- «Πάντα να ζητάτε και δεύτερη γνώμη – Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»

Με όγκο διαγνώστηκε για δεύτερη φορά, η πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ, Σάρον Στόουν, ενώ συμβούλεψε τις γυναίκες να ζητούν πάντα μία δεύτερη ιατρική γνώμη για ζητήματα υγείας.

Η 64χρονη ηθοποιός, με ανάρτησή της στα social media, έκανε γνωστό ότι έλαβε λανθασμένη αρχική διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επίσης «λανθασμένη διαδικασία», την οποία δεν διευκρίνισε.

Ωστόσο, ο πόνος επιδεινώθηκε, αναγκάστηκε να λάβει διπλή επισκληρίδιο ένεση για να τον αντιμετωπίσει και έτσι αποφάσισε να ζητήσει δεύτερη ιατρική γνώμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστωθεί τελικά ότι έχει εκδηλώσει «μεγάλο ινώδη όγκο» που πρέπει να αφαιρεθεί.

«Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»
«Ιδίως προς τις γυναίκες. Μην εκπλαγείτε. Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας», τονίζει η Σάρον Στόουν.

 

Η Σάρον Στόουν, σημειώνει ότι θα χρειαστούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες για την πλήρη ανάρρωσή της και ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τον ενδιαφέρον που έχουν δείξει μετά την γνωστοποίηση της περιπέτειας της υγείας της.

Σημειώνεται ό,τι η γνωστή ηθοποιός και στο παρελθόν, έχει έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο καθώς, όπως αποκάλυψε στο βιβλίο της, το 2001, υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση όγκων, οι οποίοι, ωστόσο, ήταν καλοήθεις. Όπως η ίδια σημείωνε τότε, ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι κι από το στήθος μου».

Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Αθήνα

Η Στόουν μάλιστα,  ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα, όπου θα παρευρισκόταν, στις 8 Νοεμβρίου, για το συνέδριο της Vogue, Change Makers – Fashion: The Road Ahead. Η ηθοποιός μέσα από την ανάρτηση, παροτρύνει ειδικά τις γυναίκες να παίρνουν πάντα και δεύτερη γνώμη καθώς, όπως σημειώνει, «μπορεί να σώσει τη ζωή σας»,

Διαβάστε επίσης 

Μοναδική περίπτωση: Επιβίωσε μετά από 12 όγκους και καρκίνους – Το πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα

37χρονη έχει γεννήσει 12 παιδιά σε 12 χρόνια και θέλει να αποκτήσει κι άλλα

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.