37χρονη έχει γεννήσει 12 παιδιά σε 12 χρόνια και θέλει να αποκτήσει κι άλλα

Μία 37χρονη γυναίκα, μέσα σε 12 χρόνια έχει γεννήσει 12 παιδιά, αλλά δεν τα “χορταίνει” και θέλει να αποκτήσει κι άλλα. Θέλει μαζί με τον σύζυγό της να αποκτήσουν κι άλλα, ίσως και 14! Από το 2008 που παντρεύτηκαν η Κόρτντεϊ και ο Κρις, 33 ετών, έχουν αποκτήσει 12 παιδιά.

Ο Κρις είναι πάστορας, ενώ η Κόρτνεϊ μένει στο σπίτι και τη φάρμα που έχουν και εκτιμά ότι θα γεννήσει κι άλλα παιδιά.

Οι μηνιαίοι λογαριασμοί για τα τρόφιμα της οικογένειας ανέρχονται σε 1.200 δολάρια, αλλά φέτος, η οικογένεια αναγκάστηκε να κόψει όλες τις δραστηριότητες που θα τους κόστιζαν επιπλέον, όπως το φαγητό έξω και οι περιττές αγορές.

Τα παιδιά φορούν ρούχα που έχουν πάρει από δεύτερο χέρι και η οικογένεια δεν αγοράζει χριστουγεννιάτικα δώρα ο ένας για τον άλλον, και έτσι εξοικονομούν περισσότερα από 100 δολάρια για τον καθένα. Κάνουν ένα ετήσιο ταξίδι για κάμπινγκ και επισκέπτονται την υπόλοιπη οικογένειά τους που ζει στη Τζόρτζια. Αυτές οι εβδομαδιαίες διακοπές τους κοστίζουν 1.000 δολάρια.

«Θέλουμε να είμαστε σαν την ταινία «Cheaper by the Dozen», όπου οι γονείς συμβιβάζουν τις καριέρες τους για να μεγαλώσουν δώδεκα παιδιά» δήλωσε η Κόρτνεϊ στη Sun. «Να έχουμε πολλά παιδιά με πάνες ταυτόχρονα και να έχουμε πολλά καροτσάκια – αυτή είναι η φυσιολογική ζωή για εμάς».

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα τα παιδιά διδάσκονται τα μαθήματά τους στο σπίτι από την Κόρτνεϊ στο αγρόκτημά τους, έκτασης 12 στρεμμάτων, στην κομητεία Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό.

 

37χρονη έχει γεννήσει 12 παιδιά σε 12 χρόνια και θέλει να αποκτήσει κι άλλα

«Μου αρέσει να τα έχω συνέχεια μαζί μου και να τα βλέπω να μαθαίνουν και να ξέρω τι μαθαίνουν. Μπορώ να προσαρμόζω τα μαθήματα σε κάθε παιδί και δεν χρειάζεται να τα βάζω να κάθονται με τις ώρες όλη μέρα. Μου αρέσει που είναι ευέλικτο και τα παιδιά μπορούν να τρέχουν έξω ή να ταΐζουν τα αρνιά μεταξύ των μαθημάτων» λέει ο Κόρτνεϊ.

Συχνά δέχονται κριτική επειδή έχει γεννήσει τόσα πολλά παιδιά. «Οι άνθρωποι με ρωτούν πώς μπορώ να δώσω σε όλα μου τα παιδιά αρκετή προσοχή», απάντησε η Κόρτνεϊ.

«Δεν καταλαβαίνω τη λογική τους, όταν είμαι μαζί με τα παιδιά μου 24 ώρες την ημέρα». Έχει κάνει επτά φυσιολογικές γεννήσεις και δύο καισαρικές, εκ των οποίων η μία ήταν σε δίδυμα. Είχε επίσης δύο αποβολές. «Μου αρέσει να είμαι έγκυος. Λατρεύω να μεγαλώνει μέσα μου ένα άλλο άτομο, να σκέφτομαι πώς θα είναι και να διαλέγω ονόματα» είπε και πιστεύει ότι «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο».

Πηγή φωτό littlehouseinthehighdesert

Διαβάστε επίσης

Η ευλογιά των πιθήκων μεταδίδεται έως τέσσερις μέρες πριν από τα πρώτα συμπτώματα

Σύσκεψη Πλεύρη-Πατούλη για τον Προσωπικό γιατρό- Τι αλλάζει για τους ιδιώτες γιατρούς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.