Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας

Eφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και σε όλο τον κόσμο, μιας και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές που με τα τραγούδια του μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκπληπιείο της Βούλας, κι έφυγε από τη ζωή έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ποιος ήταν ο Σταμάτης Κόκοτας

Γεννήθηκε το 1937 ενώ στα 60’s και τα 70’s είχε σημαντική παρουσία στην ελληνική δισκογραφία καθώς συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε πίσω του μία σημαντική παρακαταθήκη με τα τραγούδια του. Το «Όνειρο απατηλό» και το «γιε μου» είναι μερικά από τα σπουδαία του τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές ολόκληρες Ελλήνων και Ελληνίδων.

Ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής του Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ εκτός από τη φωνή του είχε γίνει γνωστός και για τις ιδιαίτερες φαβορίτες του.

Διαβάστε επίσης

Οι Γιατροί του Κόσμου στη Χάλκη για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις των κατοίκων

1η Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων 2022 και το στοίχημα για υγιή γήρανση

Δεν έχεις χρόνο; 5 ασκήσεις του 10λεπτου για να γυμνάζεσαι κάθε μέρα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.