Γιώργος Χρυσοστόμου: “Έχω σταθερά την ψυχανάλυση στη ζωή μου”

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο όσο και στον κινημοτογράφο και την τηλεόραση. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην εκπομπή “Δύο στις 10” με αφορμή την θεατρική του επιστροφή στο Παλλάς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, τους εθισμούς και τις δυσκολίες που τον… προσγείωσαν.

«Τα πράγματα δεν μου ήρθαν εύκολα», παραδέχθηκε για τα επαγγελματικά του. «Τον πρώτο καιρό δεν μου πήγε πολύ καλά» είπε για την αναγνωρισιμότητα.

“Είναι ακριβώς τα καλώδια”

«Έχω σταθερά τη ψυχανάλυση στη ζωή μου. Όχι τόσο συχνά όσο παλιότερα. Έχεις ξεμπλέξει ποτέ καλώδια πίσω από τηλεόραση; Κάπως έτσι ήταν μέσα μου, τα οποία θέλουν αργά αργά για να μην τραυματίσεις τα υπόλοιπα. Είναι ακριβώς τα καλώδια» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Μια φορά με τον φίλο μου τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη πήγαμε να φάμε κι όταν έπεσε το τσιπουράκι πάνω από το παγάκι κι έκανε το κρακ, νομίζω ότι έπαθαν κάτι οι σιελογόνοι αδένες κι η ψυχούλα μου αλλά δεν έχω διάθεση να βγω. Στο σπίτι δεν έπινα ούτε όταν έπινα, οπότε δεν υπάρχει λόγος» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου για το αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης

Το 19ο Αφρικανικό Φεστιβάλ της Αθήνας μάς καλεί να γευτούμε τη μοναδική γοητεία της Αφρικής

Ε. Μητσιάδης (καθηγητής Στοματικής Βιολογίας): Μέσα στην επόμενη δεκαετία θα εξαλειφθούν οι τεχνητές οδοντοστοιχίες

Γιατί δεν πρέπει να κρίνουμε σε καμία περίπτωση τους συμμαθητές του παιδιού μας;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.