Το 19ο Αφρικανικό Φεστιβάλ της Αθήνας μάς καλεί να γευτούμε τη μοναδική γοητεία της Αφρικής

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ που θα μας ταξιδέψει και θα μας γοητεύσει. Μια πρόσκληση από το 19ο Αφρικανικό Φεστιβάλ της Αθήνας σε μικρούς και μεγάλους από τις πρεσβείες και τα επίτιμα προξενεία των Αφρικανικών χωρών, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, για να γευτούν την μοναδική γοητεία της Αφρικής, σήμερα και αύριο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην Πρεσβευτική Κατοικία της Ν. Αφρικής (Διαμαντίδου 5, Παλαιό Ψυχικό).

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία κατά την διάρκεια του φεστιβάλ να αγοράσει αυθεντικές αφρικανικές χειροτεχνίες, αυθεντικά ενδύματα, καθώς και να γευτεί μοναδικά φαγητά και ποτά των χωρών της Αφρικής

Ας τις γνωρίσουμε

Αλγερία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό, Αίγυπτος, Γκάμπια, Γκάνα, Ακτή του Ελεφαντοστού, Κένυα, Λιβυή, Μαδαγασκάρη, Μαρόκο, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σεϋχέλλες. Ν.Αφρική, Σουδάν, Τανζανία, Ουγκάντα, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε συμμετέχουν στο φεστιβάλ για την γνωριμία του ελληνικού κοινού με τα μοναδικά ήθη και πλούσια έθιμα της κάθε χώρας, τις παραδοσιακές φορεσιές, τη μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς της.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία κατά την διάρκεια του φεστιβάλ να αγοράσει αυθεντικές αφρικανικές χειροτεχνίες, αυθεντικά ενδύματα, καθώς και να γευτεί μοναδικά φαγητά και ποτά των χωρών της Αφρικής.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Ώρες:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 10:00 – 22:00

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 10:00 – 19:00

Είσοδος: 3 ευρώ για ενήλικες, ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών.

Διαβάστε επίσης

Ε. Μητσιάδης (καθηγητής Στοματικής Βιολογίας): Μέσα στην επόμενη δεκαετία θα εξαλειφθούν οι τεχνητές οδοντοστοιχίες

Γιατί δεν πρέπει να κρίνουμε σε καμία περίπτωση τους συμμαθητές του παιδιού μας;

ΕΜΑ: Σύσταση για κανονικές άδειες κυκλοφορίας σε δύο εμβόλια έναντι της νόσου COVID-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.