Η ιστορία που έγινε viral: Άντρας δώρισε το σπέρμα του στην κολλητή του χωρίς να γνωρίζει η γυναίκα του

Κωμικοτραγική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την ιστορία, η οποία έχει προεκτάσεις που θίγουν και τις δύο πλευρές. Και, φυσικά, έχει γίνει viral η ανάρτηση της 30χρονης στο Reddit, η οποία περιγράφει την προσωπική της ιστορία και ζητά τη βοήθεια “του κοινού” στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γυναίκα, η οποία είναι ασεξουαλική, πήρε την απόφαση να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Εκφράζοντας αυτή την επιθυμία της, ο 31χρονος κολλητός της προσφέρθηκε για τον σκοπό αυτό να δωρίσει το δικό του σπέρμα. Όπως φαίνεται, όμως, το έκανε χωρίς πρώτα να το συζητήσει με την γυναίκα του. Και τώρα η 31χρονη περιμένει… δίδυμα.

Το σοκ της συζύγου

Τα πάντα ήρθαν στο φως, όταν η 31χρονη θέλησε να ευχαριστήσει το ζευγάρι που έκανε μία τόσο γενναιόδωρη πράξη για εκείνη. Στο άκουσμα αυτή της ευχαριστίας, η σύζυγος σοκαρίστηκε, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μάθαινε κάτι τέτοιο!

Η 31χρονη εξήγησε στο Reddit, ότι δεν είχε ποτέ φανταστεί, ότι ο δωρητής δεν θα έλεγε τίποτα γι’αυτό στην γυναίκα του.

Αναρωτήθηκε, αν είναι η ίδια υπαίτια αυτού του γεγονότος και παραδέχθηκε, ότι ένιωσε εντελώς αφελής σε αυτή την εντελώς άβολη κατάσταση.

Η εξομολόγηση της γυναίκας στο Reddit

“Πρόκειται για τον κολλητό μου από το Γυμνάσιο. Ο ίδιος ήταν που προσφέρθηκε να μου δωρίσει το σπέρμα του, με την έννοια, ότι τον γνώριζα καλά πολλά χρόνια, ήξερα το ιατρικό ιστορικό του και ότι είναι υγιής και έτσι μπορούσα να νιώθω πιο ασφαλής. Τελικά συμφώνησα, ξεκαθαρίζοντάς του, όμως, ότι δεν θα έχει κανέναν γονεϊκό ρόλο στο μεγάλωμα των παιδιών. Λόγω της φιλίας μας, θα μπορούσαν ίσως τιμητικά να τον αποκαλούν ‘θείο’”, γράφει η γυναίκα και συνεχίζει.

“Πρόθυμα συμφώνησε και έτσι δεν σκέφτηκα ποτέ, ότι θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να το συζητήσει με την γυναίκα του πρώτα. Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, προσφέρθηκα να τους βγάλω για φαγητό και να τους ευχαριστήσω για όσα έκαναν για εμένα. Εξάλλου, σε λίγες εβδομάδες θα φέρω τα μωρά μου στον κόσμο. Όταν, όμως, η γυναίκα του έμαθε τον ακριβή λόγο του γεύματος σοκαρίστηκε και ύστερα θύμωσε που δεν γνώριζε τίποτα. Εκείνος προσπάθησε να εξηγήσει και στις δύο μας, ότι δεν είχε και μεγάλη σημασία, αφού αυτός δεν θα έχει δικαιώματα στα παιδιά.”

“Στο σημείο εκείνο, η γυναίκα του θύμωσε ακόμα περισσότερο. Είπε ότι δεν νιώθει άνετα γνωρίζοντας, ότι ο 6χρονος γιος τους θα έχει αδέλφια που δεν είναι πραγματικά αδέλφια. Οπότε θέλει ο άντρας της να λύσει νομικά αυτό το θέμα, ώστε να έχει δικαιώματα στις δίδυμες κόρες του. Τότε σοκαρίστηκα εγώ, λέγοντας, ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί εγώ θέλω να τις μεγαλώσω μόνη μου”.

“Και τότε οι τρεις μας ξεκινήσαμε έναν μεγάλο καβγά, με τη γυναίκα του να με ρωτά γιατί δεν της είπα, ότι ο άντρας μου είχε πάρει μια τέτοια απόφαση. Προσωπικά νιώθω ενοχές, όμως ειλικρινά δεν πίστευα, ότι ο άντρας της θα της το απέκρυπτε. Δεν ξέρω τι να κάνω…”

Τι απάντησαν οι χρήστες του REDDIT

Οι περισσότεροι χρήστες του Reddit, στις απαντήσεις τους, της είπαν ότι δεν είναι δικό της το φταίξιμο για ό,τι έγινε. Συμφώνησαν, ότι ο φίλος της θα έπρεπε πρώτα να το έχει συζητήσει με τη γυναίκα του, η οποία, ωστόσο -είπαν πολλοί- δεν μπορεί να έχει λόγο για τα δίδυμα κοριτσάκια που θα έρθουν σύντομα στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

4 λόγοι για να εντάξεις τον τόνο στη διατροφή σου

Ώρα για εξορμήσεις. Βάλε την πεζοπορία στη ζωή σου, γνώρισε τα οφέλη της και τις ομορφιές της φύσης

Ποια επίπτωση μπορεί να έχει η σοβαρή παχυσαρκία στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.