Την έσωσε ο …κορωνοϊός και δεν μπήκε την τελευταία στιγμή στο μοιραίο κινεζικό αεροπλάνο που συνετρίβη

Σε κατάσταση σοκ είναι ακόμα μία γυναίκα η οποία την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο κινεζικό αεροπλάνο που συνετρίβη.

Η πτήση MU5735 της China Eastern Airlines από το Κουνμίνγκ προς το Γκουανγκτσού συνετρίβη την περασμένη Δευτέρα και μέχρι σήμερα κανένας από τους επιβαίνοντες δεν έχει βρεθεί ζωντανός. Από την πτώση του αεροπλάνου προκλήθηκε δασική πυρκαγιά ορατή στις δορυφορικές εικόνες της NASA από το διάστημα.

Σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Ωστόσο, για δύο άτομα υπήρξε ανατροπή της μοίρας.

Όπως αναφέρει η dailymail χθες Πέμπτη, δύο Κινέζοι πολίτες – ένας άνδρας και μια γυναίκα – αποκάλυψαν τους μοιραίους λόγους που αναγκάστηκαν να χάσουν την πτήση.

Η γυναίκα επιβάτης, με το επώνυμο Xin, είπε ότι επρόκειτο να επιβιβαστεί στην πτήση, αλλά καθώς ζούσε σε περιοχή υψηλού κινδύνου για την COVID-19, την Γιουνάν – είχε ένα αστέρι στο διαβατήριο της – της είπαν ότι για να πετάξει θα έπρεπε πρώτα να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου, κατέληξε να αλλάξει την πτήση της για την επόμενη μέρα.

Η ίδια έγραψε στα social media: «Είμαι σε περίπλοκη διάθεση αυτή τη στιγμή. Τα χέρια μου τρέμουν και δεν μπορώ να πληκτρολογήσω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Εν τω μεταξύ, ένας άνδρας με το επώνυμο Χουάνγκ, είπε ότι άλλαξε γνώμη σχετικά με την επιβίβαση στο αεροπλάνο την τελευταία στιγμή μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης πτήσης του.

Και αντί να δεχτεί την προσφορά της εταιρείας να πετάξει με το καταδικασμένο αεροπλάνο, ο 24χρονος ζήτησε επιστροφή χρημάτων και έτσι απλά σώθηκε η ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Ο Στεργίου του ΙΦΕΤ κατά Φιλίππου του ΕΟΦ και ο Ζαούτης κατά… ΕΟΔΥ

Πώς ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι, μπορεί να ενισχύσει την ψυχική σας υγεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.