Σοφία Ζιρό: Το μοντέλο με σύνδρομο Down που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες

Η 24χρονη Σοφία Ζιρό, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, γράφει ιστορία στο μόντελινγκ καθώς είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down. Έκανε μάλιστα,  το ντεμπούτο της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν και κυκλοφόρησε η νέα συλλογή εσωρούχων.

“Κάποτε το ονειρεύτηκα, δούλεψα σκληρά και πλέον το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down”, έγραψε με περηφάνεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μοντέλο με σύνδρομο down

“Νιώθω αυτοπεποίθηση γιατί η λέξη φόβος δεν βρίσκεται στο λεξιλόγιό μου”, εξηγεί η 24χρονη Σοφία Ζιρό από το Πουέρτο Ρίκο, που είναι μέρος της νέας The Love Cloud Campaign της Victoria’s Secret. Το lingerie brand άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά του και αγκαλιάζοντας την συμπεριληπτικότητα. Οι διάσημοι άγγελοι με τις αψεγάδιαστες αναλογίες, αντικαταστάθηκαν από γυναίκες όπως η Σοφία Ζιρό, το LGBTQ μοντέλο Valentina Sampaio, η ηθοποιός και ακτιβίστρια Priyanka Chopra.

Σοφία Ζιρό: Το μοντέλο με το σύνδρομο Down

Η πορεία της Σοφία στον κόσμο του μόντελινγκ ξεκίνησε το 2019 στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά ρούχων. Είναι μάλιστα η δεύτερη Πορτορικανή που υπογράφει συμβόλαιο με το διάσημο brand, μετά την Τζόαν Σμολς.

Θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου και στην Ευρώπη, πράγμα που κατάφερε με την είσοδό της στον οίκο της Victoria’s Secret. Η οικογένειά της είναι διαρκώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

 

Διαβάστε επίσης 

Eξατομικευμένο εμβόλιο κατά του καρκίνου σε ασθενή που ταλαιπωρείται από τη νόσο 10 χρόνια

Η συγκλονιστική ιστορία μιας οικογένειας. Πατέρας και κόρη έμαθαν ταυτόχρονα ότι νοσούν με καρκίνο

Φοιτητής έπρεπε να υποστεί ακρωτηριασμό των άκρων του αφού έφαγε χθεσινό φαγητό από το ψυγείο

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.