Αυτή είναι η τσάντα που ετοίμασε για τη μητέρα της, που μπήκε στο νοσοκομείο με COVID-19

Μία 58χρονη μητέρα νόσησε με κορονοϊό και έπρεπε να νοσηλευτεί. Η κόρη της είναι νοσηλεύτρια και στα χρόνια της πανδημίας είναι στην πρώτη γραμμή, δίνοντας καθημερινά από το δικό της μετερίζι και με όλες τις δυνάμεις της, τη μάχη με τον κορονοϊο. Και ξέρει καλύτερα απ’ όλους πόση μοναξιά έχει για όλους τους covid ασθενείς η νοσηλεία τους, μιας και κανείς δεν μπορεί να τους επισκεφτεί.

Η Kate Fenno, λοιπόν, έχοντας αυτό ακριβώς στο μυαλό της, φρόντισε να ετοιμάσει η ίδια την τσάντα που θα έπαινε η μαμά της στο νοσοκομείο. Μία τσάντα που περιείχε όλα τα απαραίτητα, ώστε να μην της λείψει τίποτα όσο θα νοσηλευόταν. Η νεαρή νοσηλεύτρια στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok – κι έγινε αμέσως viral – εξηγεί τι έβαλε στην τσάντα, ώστε όσοι την ακολουθούν να γνωρίζουν τι χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η τσάντα που έφτιαξε μία νοσηλεύτρια για τη μητέρα της που νοσηλεύτηκε η μητέρα της
Όπως εξηγεί, έβαλε τα πρώτα που έβαλε στην τσάντα είναι η λίστα με τα φάρμακα της μητέρας της, τα ασφαλιστικά της στοιχεία και ο φορτιστής του κινητού της. Επίσης, έβαλε ένα θερμόμετρο κι ένα οξύμετρο.

Επειδή, η 58χρονη μητέρα της είναι αλλεργική, πήρε post-it σε neon χρώμα και πάνω σε αυτά έγραψε την την αλλεργία που έχει. Τα post-it τα κόλλησε πάνω στη μπλούζα της, ώστε να είναι σίγουρη πως θα τα δούνε αμέσως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα μηνύματα

“Η μητέρα μου ήταν τόσο άρρωστη και τρομερά αγχωμένη που δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Γι’ αυτό εγώ έπρεπε να παραμείνω ήρεμη και να τα οργανώσω όλα σωστά”, είπε η Kate στο Today.

Και πρόσθεσε: “Η μητέρα μου μετά βίας μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της και ίσα που μπόρεσε να δείξει στις νοσηλεύτριες την τσάντα και τα σημειώματα”.

Η σωστή της οργάνωση αποδείχθηκε εξαιρετικά βοηθητική για το προσωπικό του νοσοκομείου που φρόντισε να ευχαριστήσει τη συνάδελφο για τη συνεργασία και τη βοήθεια.

Με αυτό το βίντεο η νεαρή νοσηλεύτρια θέλησε να εξηγήσει σε όσους βρεθούν – δυστυχώς – σε αυτή τη θέση πως πρέπει να οργανωθούν σωστά ώστε να βοηθήσουν και τους νοσηλευτές αλλά και τον δικό τους άνθρωπο.

Η μητέρα της σήμερα έχει βγει από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι.

@kate.escaped

My mom has COVID. I’m preparing her for the emergency room while we wait for the ambulance #covid #covid19 #latexallergy #emergencyroom #asthma #cantbreathe #bpdtiktok #neurodivergent #lgbt🌈 #adhdinwomen

♬ original sound – Kate

Διαβάστε επίσης

Οι μακροπρόθεσμες καρδιαγγειακές επιπλοκές της λοίμωξης COVID-19

Γαλλία: Κατάργηση των τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες που έρχονται στη Γαλλία

ΠΟΥ: Η οξεία φάση της πανδημίας μπορεί να τερματιστεί φέτος αν εμβολιαστεί το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.