Η youtuber Adalia Rose, με το σπάνιο σύνδρομο πρόωρης γήρανσης, πέθανε στα 15 της

Ένα κοριτσάκι με το δικό της κανάλι στο youtube στο οποίο μοιραζόταν τη λατρεία της για τη μόδα πέθανε πριν δύο ημέρες από το σπάνιο σύνδρομο της πρόωρης γήρανσης μόλις στα 15 της χρόνια.

«Δεν πονάει πια και τώρα χορεύει με τη μουσική που αγαπά», έγραψαν οι δικοί της άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγγέλλοντας τον θάνατο της Adalia Rose Williams.

Η Adalia Rose Williams, η 15χρονη έφηβη YouTuber ζούσε με το σύνδρομο πρόωρης γήρανσης Hutchinson-Gilford.

«Στις 12 Ιανουαρίου 2022 στις 19.00 η Adalia Rose Williams απελευθερώθηκε από αυτόν τον κόσμο», αναφέρει μια ανάρτηση στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Facebook . “Ήρθε αθόρυβα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωή της ήταν πολύ μακριά από αυτό. Άγγιξε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους και άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα σε όλους όσοι τη γνώρισαν.”

400 παιδιά στον κόσμο με το σπάνιο σύνδρομο πρόωρης γήρανσης

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Σπάνιων Διαταραχών (NORD), «η Progeria ή το σύνδρομο προγηρίας Hutchinson-Gilford (HGPS), είναι μια σπάνια, θανατηφόρα, γενετική πάθηση της παιδικής ηλικίας με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που μοιάζουν με πρόωρη γήρανση. Η οργάνωση σημειώνει ότι υπάρχουν περίπου 400 παιδιά στον κόσμο που ζουν με προγηρία.

Χιλιάδες θαυμαστές και ακόλουθοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Williams, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαστή Michael Costello, ο οποίος σχεδίασε ένα φόρεμα για την έφηβη προς τιμήν των 13ων γενεθλίων της το 2019.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», έγραψε ο Costello στη λεζάντα μιας συλλογής βίντεο της έφηβης που αγαπούσε τη μόδα στο Instagram. “Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Η Adalia ήταν τόσο ξεχωριστή για κάθε άτομο που γνώρισε. Ήταν ένας άγγελος.”

Και ο Costello προσθέτει: “Παρά τα χαρτιά που της μοιράστηκαν, είχε την πιο θετική στάση και τόσο μεγάλα όνειρα να βοηθήσει όλους γύρω της. Σε αγαπώ τόσο πολύ Adalia… Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο πολύ άλλαξες τη ζωή μου».

“Ήταν το πιο χαριτωμένο. Ήταν τόσο αξιολάτρευτη και τόσο γλυκιά”, είχε πει ο Κοστέλο στο people.com σχετικά με τη συνάντηση τoυ με την Γουίλιαμς για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Γουίλιαμς ήταν γνωστή για τη ζωηρή και εκκεντρική της προσωπικότητα, την αγάπη της για όλα τα πράγματα στη μόδα, τα μαθήματα μακιγιάζ και άλλα βίντεο στο YouTube που παρουσίαζαν την καθημερινότητά της.

Τρία εκατομμύρια συνδρομητές

Είχε ακόλουθους σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της, με σχεδόν τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και πάνω από 380 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία με 14χρονο αγόρι από τη Φθιώτιδα που πέθανε από κορονοϊό

Η χαμογελαστή Έλενα Χουλιάρα της Astra Zeneca και η Γκάγκα που έπαθε… Κικίλια

Κορονοϊός: 6364 μαθητές και εκπαιδευτικοί βρέθηκαν θετικοί στα self tests της Πέμπτης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.