Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά και συγκρίνει τα πρωτόκολλα των σχολείων με το Squid Game – «Κάθε μέρα λιγότεροι»

Διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός καταδικάζει τα πρωτόκολλα των σχολείων της Νέας Υόρκης με το Squid Game.

Η Σίνθια Νίξον με μία οργισμένη ανάρτησή της στο twitter επικρίνει τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς ότι δεν έχει «λειτουργικά» πρωτόκολλα ασφαλείας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τον COVID.

Γιατί συγκρίνει τα πρωτόκολλα στα σχολεία με το Squid Game

Η Cynthia Nixon επικρίνει τα τρέχοντα πρωτόκολλα COVID-19 που ισχύουν σε όλα τα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης και τα συγκρίνει με το Squid Game.

Όπως αναφέρει το parents.com η 55χρονη ηθοποιός του Sex and the City έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για την άνοδο των κρουσμάτων COVID στα σχολεία, καταδικάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζεται και συγκρίνοντας την κατάσταση της εγκατάλειψης του σχολείου του 10χρονου γιου της Max με το κορεάτικο δράμα επιβίωσης Squid Game.

«…σαν το Squid Game – κάθε μέρα λιγότεροι και λιγότεροι άνθρωποι»

«Η εγκατάλειψη του σχολείου κάθε πρωί είναι σαν το Squid Game – κάθε μέρα λιγότεροι και λιγότεροι άνθρωποι και όποιος έχει μείνει πάει στην καφετέρια για να παίξει ρώσικη ρουλέτα για το μεσημεριανό γεύμα», έγραψε. «Στους πολλούς μαθητές και δάσκαλους που βρίσκονται σε καραντίνα σήμερα, από σήμερα και ο ίδιος ο διευθυντής που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό».

Μέρες νωρίτερα, η Νίξον επέκρινε τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει κάνει αρκετά για να προστατεύσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

«Εδώ στη Νέα Υόρκη ο Δήμαρχος μας λέει ότι “εξετάζουν τυχαία” το 20% των μαθητών, αλλά με επιφυλάξεις για το ποιος εξετάζεται. Χθες στο σχολείο του 10χρονου γιου μου εξετάστηκαν μόνο 12 μαθητές από τους 305. Αυτό είναι το 3,9% του μαθητικού σώματος».

Η Νίξον, η οποία είχε θέσει υποψηφιότητα στη Νέα Υόρκη το 2018, είπε ότι τα δημόσια σχολεία θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ιδιωτικών σχολείων για σωστά πρωτόκολλα COVID, προτείνοντας τη διανομή μασκών, και περισσότερα εβδομαδιαία τεστ.

 

Διαβάστε επίσης

Προβλήματα στον εμβολιασμό παιδιών από την 24ωρη απεργία στο Παίδων Πεντέλης – Αντιδράσεις και στο Σισμανόγλειο

Οι τρεις ρωγμές στο τείχος ανοσίας

Nutri-score: Η βαθμολογία των τυποποιημένων τροφίμων, τα πάραδοξα και οι αδικίες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.