Διασημότητες που είναι 100% vegan

Έχετε ακούσει για τον vegan τρόπο ζωής. Δεν είναι δίαιτα, αλλά τρόπος ζωής. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τη μετάβαση στη vegan διατροφή, συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων.

Σκεπτικό του vegan τρόπου ζωής

Η ιδέα πίσω από αυτό το φαινόμενο είναι να μειωθεί, αν όχι να σταματήσει, η σκληρότητα κατά των ζώων και να βοηθηθεί το περιβάλλον με το να μην τρώμε ή να χρησιμοποιούμε ζωικά προϊόντα. Δεδομένου ότι οι διασημότητες μιλούσαν περισσότερο για τον βιγκανισμό, η τάση γινόταν όλο και πιο δημοφιλής.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε, πώς θα μπορούσε κανείς να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται τρώγοντας μια αυστηρά φυτική διατροφή; Λοιπόν, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλά τρόφιμα που δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα και έχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε. Όχι μόνο αυτό, αλλά αν νομίζεις ότι θα σου έλειπαν υπερβολικά ορισμένες τροφές αν γίνεις vegan, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά υποκατάστατα που είναι εξίσου νόστιμα!

Διασημότητες που είναι 100% vegan

Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι το να είσαι vegan δεν είναι για όλους, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς διασημότητες που αποφάσισαν να κάνουν την αλλαγή, σύμφωνα με το journalistate.com.

Miley Cyrus
Η Miley είναι πολύ ειλικρινής για τον τρόπο ζωής της εδώ και αρκετό καιρό. Έκανε την αλλαγή το 2014 και αν ρίξετε μια ματιά στο Instagram, θα δείτε όλα τα νόστιμα vegan γεύματα που δημοσιεύει. Είναι γνωστό ότι έχει πολλά ζώα, γεγονός που συνέβαλε στην επιλογή της να γίνει vegan.

Liam Hemsworth
Ενώ είναι λογικό ότι ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα γινόταν vegan λόγω της επιρροής της Miley, αποδεικνύεται ότι έγινε vegan το 2015 μόλις έμαθε για την κακομεταχείριση των ζώων. Επιπλέον, ο στενός του φίλος και φίλος του, Γούντι Χάρελσον, είναι βίγκαν εδώ και 30 χρόνια και πρότεινε στον Λίαμ να δοκιμάσει μια βίγκαν διατροφή. Από τότε ο Liam είναι vegan!

Woody Harrelson
Όπως είπαμε, ο Γούντι Χάρελσον είναι σοβαρός βίγκαν εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, ο αρχικός λόγος που έγινε βίγκαν ήταν επειδή αρρώσταινε επειδή έτρωγε κρέας ή γαλακτοκομικά, όπως υποστηρίζει. Τελικά, έκοψε όλα τα ζωικά προϊόντα.

Beyonce & Jay-Z
Αν και η Beyonce και ο Jay-Z δεν είναι εντελώς vegans, έχουν ενθαρρύνει τους θαυμαστές τους να δοκιμάσουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Το 2013, ο Jay-Z ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να κάνει μια βίγκαν δίαιτα 22 ημερών μαζί με την Beyonce. Στη συνέχεια, το 2018, η Beyonce ανακοίνωσε ότι θα γίνει vegan προκειμένου να προετοιμαστεί για την εμφάνιση της στο Coachella.

Madelaine Petsch
Αυτή είναι μια μάλλον μοναδική περίπτωση, αλλά η ηθοποιός του Riverdale, Μαντλέν Πετς, ήταν βίγκαν όλη της τη ζωή. Έχει πει ότι το να είναι βίγκαν την κρατά υγιή.

Ariana Grande
Η Αριάνα Γράντε είναι vegan από το 2013, και εξήγησε την απόφασή της λέγοντας ότι αγαπά τα ζώα περισσότερο από ό,τι αγαπά τους περισσότερους ανθρώπους. Ενώ το φαγητό έξω μπορεί να είναι δύσκολο, μένει σε αυτό που ξέρει.

Madonna
Η εμβληματική ποπ σταρ ακολουθεί μια αυστηρή vegan μακροβιοτική δίαιτα που καταργεί όλα τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά και το σιτάρι. Η δίαιτα αποτελείται συνήθως από χυμούς ψυχρής έκθλιψης, φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως όπως η κινόα.

Jennifer Lopez
Η J-Lo λέει πώς η βίγκαν διατροφή της έχει δώσει πολλή ενέργεια. Από τότε που απέκλεισε το κρέας και τα γαλακτοκομικά, τρώει πολύ περισσότερα λαχανικά. Το μόνο που της λείπει; Το βούτυρο!

Διαβάστε επίσης

Αύξηση followers για όσους έχουν αυτά τα μάτια στην εικόνα προφίλ – η διαφορά ανδρών και γυναικών

6 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τους πνεύμονες από το τσιγάρο και τη ρύπανση

Έντυπο αιμοδότη : Αποσυνδέεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.