Αυτή η 29χρονη influencer έχει το πιο αστείο σύμπτωμα κορονοϊού

Ποτέ κανείς δεν ξέρει πώς αυτή η νόσος θα συμπεριφερθεί στον καθένα από εμάς. Αν θα έχει σοβαρά ή πιο ήπια συμπτώματα. Η influencer και πρώην Μις Υφήλιος από την Αυστραλία, Ολίβια Μόλι Ρότζερς, μπήκε πρόσφατα στο Instagram για να αναφέρει τις εμπειρίες της με μια λιγότερο γνωστή παρενέργεια μετά τη μόλυνση από την covid-19:

Σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά από την άλλη είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα. Το σύμπτωμα λοιπόν είαι το συνεχές ρέψιμο, ενώυπάρχουν και άτομα που εμφανίζουν μια παραλλαγή του. Τον συνεχή λόξυγγα.

Το… αστείο σύμπτωμα

Η Ρότζερς σε post που δημοσίευσε λέει ότι η ασθένεια είχε έναν πιο ιδιαίτερο αντίκτυπο πάνω της.

«Έχω το πιο τυχαίο (αλλά κάπως αστείο) σύμπτωμα», έγραψε η 29χρονη στα Stories της στο Instagram τη Δευτέρα. «Δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι».

“Το αντιμετωπίζω με πάθος”

Η πάθηση, λέει, την κάνει να αισθάνεται κάπως «άγρια», αλλά το αντιμετωπίζει με πάθος.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι»

Το περίεργο σύμπτωμα εμφανίστηκε αμέσως μετά το τεστ που τη έβγαλε θετική στον κορονοϊό. Ενώ γρήγορα παρουσίασε και άλλα συμπτώματα που σχετιζόταν με τον κορονοϊό, το ρέψιμο ήταν αυτό που την ενοχλούσε επίμονα μέχρι που τελικά επιβεβαίωσε τη διάγνωσή της με θετικό τεστ PCR.

 Στη συνέχεια έψαξε στο Google και γρήγορα έμαθε ότι το ρέψιμο είναι, στην πραγματικότητα, ένα σύμπτωμα του covid.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι. Το έψαξα στο Google και προφανώς είναι μέρος των γαστρεντερικών επιπλοκών του COVID, όχι και τόσο συνηθισμένο όμως», έγραψε στο Instagram. «Είναι καλό που γνωρίζω ότι το επίμονο ρέψιμό μου δεν σήμαινε απλώς ότι είχα γίνει λίγο άγρια».

Διαβάστε επίσης

Aεροπορικές οδηγίες: Τι ισχύει από τη Δευτέρα έως τις 24/1 για τους επιβάτες πτήσεων εξωτερικού

Κικίλιας: Στόχος ο ποιοτικότερος τουρισμός, όχι μόνο στους παραδοσιακά δημοφιλείς προορισμούς

Βιάζεσαι κι εσύ το πρωί; 7 ιδέες για υγιεινό πρωινό που μπορείς να φας «στο πόδι»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.