Πέθανε ο τελευταίος άνθρωπος που γεννήθηκε τον 19ο αιώνα

Πέθανε ο τελευταίος άνθρωπος που γεννήθηκε τον 19ο αιώνα, σε ηλικία 124 ετών. Ήταν η Francisca Susano, γνωστή ως Lola, η οποία πέθανε την περασμένη Δευτέρα στις Φιλιππίνες.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, ενώ δεν είχε συμπτώματα της COVID-19.

Γεννήθηκε τον 19ο αιώνα και πέθανε τον 21ο

H Σουσάνο γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1897, όταν η χώρα διοικούνταν ακόμα από την Ισπανία και η βασίλισσα Βικτώρια βρισκόταν στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Lola, πέθανε στο σπίτι της στο Kabankalan στην επαρχία Negros Occidental.

Τα World Records Guinness είχαν ξεκινήσει έρευνα για την επαλήθευση της ηλικίας της από τον περασμένο Σεπτέμβριο για να την ανακηρύξουν ως το γηραιότερο εν ζωή άτομο στον κόσμο.

Η Susano προστίθεται σε μια μακρά λίστα διεκδικητών του τίτλου που επίσημα ανήκει στη Γαλλίδα Jeanne Calment, η οποία πέθανε το 1997 σε ηλικία 122 ετών.

Σε δήλωση του χθες Τρίτη, ο Δήμαρχος του Kabankalan είπε: «Με θλίψη στην καρδιά μας μάθαμε την είδηση ​​ότι η αγαπημένη μας Lola Francisca Susano ο τελευταίος άνθρωπος που γεννήθηκε τον 19ο αιώνα πέθανε νωρίς σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Κακοποίηση γυναικών: Πώς θα γίνει πιο ισχυρή η καταγγελία – Αποφύγετε τα 3 συχνότερα λάθη τις πρώτες ώρες

7 πράγματα που πρέπει να προσθέσετε στη ρουτίνα για την καθαριότητα σπιτιού – Πόσο καιρό έχετε να τα καθαρίσετε;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.