Η συγκίνηση του Γιάννη Καλλιάνου- Και οι δύο γονείς του στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Ο Γιάννης Καλλιάνος ”λύγισε” στον αέρα της εκπομπής του MEGA «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, μιλώντας για την περιπέτεια που βιώνουν οι γονείς του με τον κορονοϊό.

Συγκινημένος, ο γνωστός μετεωρολόγος είπε πως και οι δύο γονείς του, οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

 

Ο κορονοϊός είναι σοβαρή ασθένεια

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που μπορεί και μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο.Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν.

Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά την 12η μέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα. Πιστεύω θα πάνε καλά οι γονείς μου», είπε.

«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στο LiveNews.

Και οι δυο γονείς του στο νοσοκομείο 

Ο πατέρας του πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση κι αν και νοσηλεύεται, τα πάει πολύ καλύτερα από τη μητέρα του κ. Καλλιάνου που είναι εμβολιασμένη με δύο δόσεις. «Είχε δύσπνοια και ο κορεσμός του οξυγόνου έπεφτε κάτω», είπε για τη μητέρα του.

Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο “Γεννηματάς” . «Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να μην ξέρεις τι γίνεται και να χτυπάει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει», είπε.

Μάλιστα, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του άλλο, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι ο πατέρας του βρισκόταν στο σπίτι και ένοιωσε μία αστάθεια με αποτέλεσμα να πέσει.

Ο μετεωρολόγος βρισκόταν κάτω από το σπίτι. Του τηλεφώνησε ο πατέρας του και τον εκλιπαρούσε για βοήθεια ωστόσο ήταν αδύνατον να πάει κοντά του καθώς αυτές είναι οι ιατρικές οδηγίες.

Πηγή: LiveNews

Διαβάστε επίσης 

Θεοδωρίδου: Έρχεται δύσκολος χειμώνας- Εμβολιαστείτε!

Πόσες είναι οι πιθανότητες νόσησης και νοσηλείας μετά την τρίτη δόση εμβολίου;

Τι ισχύει με την 3η δόση εμβολίου- Ποιοι δεν χρειάζεται να την κάνουν

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.