Φώφη Γεννηματά: Τι είχε πει στον πιο στενό συνεργάτη της για τον «μπαγάσα» τον καρκίνο

Αποφασισμένη να νικήσει και αυτή τη φορά τον καρκίνο ήταν η Φώφη Γεννηματά, όπως αποκαλύπτει ο στενός συνεργάτης της Μανώλης Όθωνας.

«Μου ξέφυγε πάλι ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω και αυτή τη φορά. Θα τη δώσω και αυτή τη μάχη αλλά δεν μπορώ να δίνω τις μάχες όλες μαζί. Γι αυτό η πολιτική θα υποχωρήσει και θα επικεντρωθώ να ξανακερδίσω τη μάχη για τη ζωή μου».

Αυτά ήταν τα λόγια της Φώφης Γεννηματά προς τους συνεργάτες της από το νοσοκομείο.

Ο στενός συνεργάτης της και διευθυντής του Πολιτικού της Γραφείου Μανώλης Όθωνας μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας».

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν αποφασισμένη να δώσει αυτή τη μάχη με τον καρκίνο και να την κερδίσει. Δεν έδινε την αίσθηση ότι έχει παραιτηθεί».

«Τελευταία φορά συνομιλήσαμε τηλεφωνικά το Σάββατο το μεσημέρι. Της είπα “θα τα πούμε την Δευτέρα”, αλλά τελικά δεν τα είπαμε ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Είχε σοβαρά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ανέβαλε προγραμματισμένη ομιλία στη Νέα Ιωνία.

«Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων, επαφών και περιοδειών, που ακόμη και ένας 20χρονος υγιέστατος, ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει», είπε.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διαχειριζόταν «αυτό το πρόβλημα που δεν την εγκατέλειψε ποτέ, 14 ολόκληρα χρόνια. Με μικρές ή μεγάλες εξάρσεις και προβλήματα που διαχειριζόταν με απόλυτη στωικότητα και αξιοπρέπεια, χωρίς να το βγάζει προς τα έξω», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Αν έχετε αυτόν τον τύπο προσωπικότητας κινδυνεύετε περισσότερο από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Βρασμένο λεμόνι με νερό – Τρεις συνταγές για ένα λεμονάτο ρόφημα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.