Ζωή Παπαδοπούλου σε πρώτο πρόσωπο: “Έζησα για δεύτερη φορά αναγκαστική διακοπή κύησης”

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο στο Instagram, σχετικά με τη διακοπή κύησης που βίωσε την προηγούμενη εβδομάδα, θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες, που έχουν βρεθεί στη δική της, οδυνηρή για μια γυναίκα, θέση, στέλνοντας ένα μήνυμα.

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ… αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο.

Είναι στενάχωρο, δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει…

Προσοχή στο γιατρό

Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης.

Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις. Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια.

Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως. Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι… Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!»

Διαβάστε επίσης

Ποπ κορν: Αυτοί είναι οι λόγοι για να το εντάξετε στη διατροφή σας

Οι λόγοι, για τους οποίους πρέπει να εντάξετε τη σταφίδα στη διατροφή σας

Νίκος Κουρής σε πρώτο πρόσωπο: “Δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη”

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.