Δεν την λύγισε ο καρκίνος αλλά ο κορωνοϊός – Η προφητική δήλωσή της στον πρωθυπουργό – Ροζ στην κηδεία

Σε ηλικία 67 ετών η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής» στην Αχαΐα έφυγε από τη ζωή, αλλά νικημένη από τον κορονοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένη.

Είχε κερδίσει όλες τις μάχες που είχε δώσει με τον καρκίνο και ήταν σύμβολο για τις γυναίκες του νομού Αχαΐας, αλλά ο κορονοϊός αποδείχθηκε πιο δυνατός.

«Για έναν άνθρωπο σαν τη Λιολιώ Κολυπέρα, τα λόγια δεν είναι αρκετά», αναφέρει το «Άλμα Ζωής» στη σελίδα του στο Facebook.

«Η απώλεια τεράστια για όλη την οικογένεια του «Άλμα Ζωής». Μια γυναίκα που, ως πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας, αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, δεν το έβαλε ποτέ της κάτω και υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στα θέματα του καρκίνου του μαστού στην Ελλάδα.
Έχασε τον αγώνα όχι από τον συνηθισμένο της αντίπαλο, τον καρκίνο, αλλά αυτή τη φορά από την ύπουλη COVID-19. Η θλίψη και οδύνη για το θάνατό της μεγάλη.
Καλό ταξίδι Λιολιώ.
Θα συνεχίσουμε και για σένα τον κοινό μας αγώνα, μέχρι να πραγματοποιηθεί το όραμά μας που είναι “κανένας θάνατος από καρκίνο του μαστού», γράφουν οι στενοί συνεργάτες της και τα σχόλια βροχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Best , η πρόεδρος του Άλματος Ζωής στον νομό Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορωνοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Όχι μαύρα αλλά ροζ στην κηδεία

Στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 4 το μεσημέρι, η εξόδιος Ακολουθία για την Λιολιώ Κολυπέρα, και επιθυμία της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να φορούν κάτι ροζ, το χρώμα της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Είτε αυτό είναι κάποιο αξεσουάρ ή τα μπλουζάκια του pink the city.

Η προφητική δήλωση της Λιολιώς Κολυπέρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πριν περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου η Λιολιώ Κολυπέρα είχε συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στο πλαίσιο συνάντησης με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Τότε η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει τον φόβο της σχετικά με την πανδημία και πόσο μπορεί να πλήξει άτομα που ήδη έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι για τους Έλληνες επιστήμονες από το περιοδικό Nature

Ποιες ασθένειες μαρτυρούν τα νύχια

Συμπληρώματα διατροφής για το έντερο ανακαλεί ο ΕΟΦ

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.