Η μάχη της Σάνεν Ντόχερτι με τον καρκίνο: Στόχος μου απλά να ζήσω

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι, υπογραμμίζοντας ότι δεν παραπονιέται για αυτό.

«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, που τη διαχωρίζω από την υποκριτική, να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους ότι όσοι είναι στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανοί και δραστήριοι», τόνισε η ηθοποιός, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση για την ταινία «List of a Lifetime», στην οποία εμφανίζεται.

Ο καρκίνος είναι κομμάτι της ζωής μου

«Ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινε κάποιος ότι έχω καρκίνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόχερτι και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω για αυτό. Είναι κομμάτι της ζωής σε αυτό το σημείο».

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Κέλι Χου και η Σίλβια Κουάν, αφορά μία γυναίκα που μόλις μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού αναζητά την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από δεκαετίες και οι δυο τους φτιάχνουν μία λίστα με στόχους για τη μητέρα.

Όσο για τον αν έχει φτιάξει και η ίδια παρόμοια λίστα, η Σάνεν Ντόχερτι είπε ότι αυτό «θα ήταν παράξενο στη δική μου κατάσταση», γιατί θα σήμαινε ότι κατά κάποιο τρόπο «προσπαθώ να διαγράψω πράγματα προτού τελειώσει ο χρόνος μου».

Αυτή η «bucket list» δεν υπάρχει γιατί «θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με καρκίνο», συμπλήρωσε η ηθοποιός. «Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στη λίστα μου αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Πέρυσι ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Συχνά εκφράζει την αντίθεσή της για τις εικασίες που κάνει ο κόσμος για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το στάδιο.

«Δεν θέλω όταν ακούνε “τέταρτο στάδιο” να πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κινηθούν, μπαίνουν στο νοσοκομείο και δεν μπορούν να δουλέψουν», είχε δηλώσει πέρυσι στο Entertainment Tonight. «Σε ξεγράφουν τόσο γρήγορα, παρότι είσαι δυναμικός, υγιής, χαρούμενος και θες να βγεις εκεί έξω και να εργαστείς. Μπορεί να ζήσω πολύ περισσότερο από κάποιον που είναι απόλυτα υγιής. Κανείς δεν ξέρει», σημείωσε στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης 

Σε πρώτο πρόσωπο: Η ζωή μου με την Ατοπική Δερματίτιδα

Σημάδια κατάθλιψης που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Αυτός είναι μακράν ο πιο δημοφιλής καφές στην Ελλάδα – Μάθετε τα μυστικά του

 

 

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.