Σε πρώτο πρόσωπο: «Η λάμψη μού δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα»

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα τη δεκαετία του ’90 στην Ελλάδα, έχοντας τους τίτλους της “Σταρ Ελλάς” και της “Μις Ευρώπης” στο ενεργητικό της. Ο λόγος για τη Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία για πολλά χρόνια ήταν μπροστά στους προβολείς, είτε ως μοντέλο, είτε ως παρουσιάστρια ενώ κάποια στιγμή ασχολήθηκε με τα κοινά.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Σήμερα, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στη Δέσποινα Καμπούρη για τα προβλήματα, που της δημιούργησε όλη αυτή η λάμψη και η δόξα που γνώρισε στην αρχή της καριέρας της ενώ σε μια κατάθεση ψυχής, παραδέχτηκε πως όλο αυτό ήταν η αιτία να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα.

Με ψυχολογικά προβλήματα

«Ήμουν πολύ χαϊδεμένη, δεν ένιωσα ποτέ πως είμαι κάτι ξεχωριστό, αλλά απολάμβανα αυτό που συνέβαινε. Κάποια στιγμή, όμως, αυτή η λάμψη μου δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Διάβαζα σχόλια, που έγραφαν για εμένα και περνούσα ένα δράμα, έκλαιγα»
Στη συνέχεια εξήγησε πόσο την είχε επηρεάσει η κακή κριτική του Τύπου: «Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά από το πώς ξυπνάς, από το πώς βλέπεις την προοπτική της ημέρας σου. Διάβαζα σχόλια, που έγραφαν για εμένα και περνούσα ένα δράμα, έκλαιγα. Αναρωτιόμουν γιατί με παρουσιάζουν έτσι και με αδικούν, ενώ δεν ήμουν έτσι. Τότε κατάλαβα πως αν συνεχίσω έτσι, θα πεθάνω από κατάθλιψη».

Σήμερα κάνει αυτό που την ηρεμεί

Σήμερα, η Μαρίνα Τσιντικίδου παραμένει το ίδιο όμορφη. Έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της κι επαγγελματικά ασχολείται με την αγαπημένη της συνήθεια, τα λουλούδια και τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων.

«Η μόνη στιγμή, που είμαι εντελώς καλά είναι όταν είμαι στην φύση και τα λουλούδια. Είναι σαν να κάνω θεραπεία. Δεν είχα σκεφτεί πως όσα έκανα με την γιαγιά μου και περνούσα ωραία, θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα. Ασχολούμαι πλέον, με την αρχιτεκτονική τοπίου», δήλωσε.

Όσον αφορά το «πέρασμά» της από τον χώρο της πολιτικής, η Μαρίνα Τσιντικίδου αναφέρει: «Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω στον εαυτό μου: Τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου; Επηρεάστηκα σε μία εποχή που δεν είχα καθαρό μυαλό, ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος».

Η μητρότητα

Για τη μητρότητα και την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί, είπε: «Την πόρτα στα παιδιά πλέον την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δε θεώρησα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί».

Διαβάστε επίσης

Ποια διατροφή θα σε βοηθήσει κατά της COVID-19; Δες και ακολούθησέ τη

5 οφέλη που θα έχεις, αν το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί είναι να γυμνάζεσαι

Χρειάζονται όλα τα τρόφιμα ψυγείο; Ας δούμε κάποια που απαγορεύεται να μπαίνουν στο ψυγείο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.