Νεογέννητο εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου – 4,5 μήνες μετά η τύχη τού χαμογελά

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα βαθύτερα αίτια και τις δυσκολίες που προφανώς αντιμετώπιζε η μητέρα για να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη, αλλά η ιστορία του νεογέννητου, μόλις 4,5 μηνών, που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου και έχει παραμείνει μέχρι σήμερα εκεί, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Η μητέρα εξαφανίστηκε

Το αγοράκι ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας από το πρώτο του κιόλας κλάμα καθώς η μητέρα του μόλις το γέννησε το εγκατέλειψε στο νοσοκομείο για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της patrisnews.gr το νεογέννητο αγκάλιασαν με θέρμη και θαλπωρή όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, θέλοντας να του δώσουν απλόχερα όλα όσα του στέρησε η ίδια του η μάνα.

Έκλεψε την καρδιά μιας εργαζόμενης του νοσοκομείου

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ήδη μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το γλυκύτατο αγοράκι να αποκτήσει νέα μητέρα και σπίτι στο οποίος όπως φαίνεται, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Διαβάστε επίσης

Η φυσική νόσηση από SARS-CoV-2 προστατεύει περισσότερο από την παραλλαγή Delta απ’ ό,τι ο εμβολιασμός;

Σας έχουν περισσέψει χωνάκια παγωτού; Δείτε 6 έξυπνες λύσεις

Πώς θα πειθαρχήσετε ένα παιδί – Δώστε προσοχή σε αυτούς τους κανόνες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.