Συγκλονιστική εξομολόγηση: “Έβαλα την ψυχική μου υγεία πάνω από τα social media – Τώρα απολαμβάνω τη ζωή”

Ήταν η σταρ με τους περισσότερους followers στο Instagram. Για το λόγο αυτό, όταν ξαφνικά έκλεισε τους λογαριασμούς της κι εξαφανίστηκε από τα social media, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο διεθνές στερέωμα.

Ο λόγος για την Selena Gomez, η οποία ναι μεν καιρό μετά επέστρεψε στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όπως λέει, δεν ξέρει ούτε τον κωδικό πρόσβασης στο προφίλ της στο Instagram, ενώ σοκάρει εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να αποσυνδεθεί απ’ όλα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Πάνω απ’ όλα η ψυχική μου υγεία

Σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική έκδοση του Elle μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την άγνωστη πλευρά της, αποκάλυψε πώς είναι να μεγαλώνεις μπροστά από τις κάμερες και εξήγησε ποιος είναι, τελικά, ο σκοπός της ζωής της.

Η Selena γνώρισε τη δημοσιότητα από πολύ νωρίς, αφού έγινε σταρ σε μικρή ηλικία. Οι paparazzi την «έπιασαν» να κάνει λάθη, ήταν εκεί στην πρώτη της ερωτική απογοήτευση, περίμεναν με ανυπομονησία να δουν ένα έφηβο κορίτσι να τα κάνει θάλασσα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 Όλη αυτή η πίεση και το κυνηγητό, δημιούργησαν προβλήματα στην ψυχική της υγεία. Το 2018, διαγνώστηκε κι επίσημα με διπολική διαταραχή. «Για αρκετό καιρό, ένιωθα σαν αντικείμενο», είπε στο Elle. «Με αηδίαζα για πολύ».

Προκειμένου να πάρει στα χέρια της την ψυχική της υγεία, αποφάσισε να θυσιάσει τα social media.

Το 2017, ζήτησε από τη βοηθό της να της αλλάξει κωδικό στο Instagram και έκτοτε το διαχειρίζεται εκείνη. «Δεν το έχω κατεβασμένο στο κινητό μου, οπότε δεν μπαίνω σε πειρασμό. Ξαφνικά, έμαθα πώς να είμαι με τον εαυτό μου. Ήταν ενοχλητικό», εκμυστηρεύτηκε.

“Μαθαίνω με το σωστό τρόπο”

«Στο παρελθόν, θα περνούσα ώρες κοιτώντας τις ζωές των άλλων. Με έπιανα να χαζεύω μέχρι και δύο χρόνια κάτω σε πολλά προφίλ, και μετά συνειδητοποιούσα πως δεν ήξερα καν τους ανθρώπους! Τώρα, μαθαίνω τις πληροφορίες με το σωστό τρόπο. Όταν οι φίλοι μου θέλουν να μου πουν κάτι, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “ξέρεις, έκανα το τάδε”. Δε με ρωτάνε αν είδα την ανάρτησή τους».

«Αυτό το μικροσκοπικό τηλέφωνο που είχε 150 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα – απλώς το αφήνω κάτω… Ήταν τεράστια ανακούφιση», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Παράταση της αεροπορικής οδηγίας από και προς τα νησιά – Τι προβλέπεται

Έκκληση για αίμα για 27χρονη που νοσηλεύεται λόγω επιπλοκών του εμβολίου απευθύνει η οικογένειά της

Μετάλλαξη Δέλτα: Όσοι έχουν κολλήσει εμφανίζουν συμπτώματα καθυστερημένα, ενώ ήδη μεταδίδουν τον ιό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.