Νέα επέμβαση για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό- Είμαι καλά, αλλά χρειάζεται χρόνος

Σε νέα, σοβαρή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε  η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, λέγοντας: «Η επέμβαση πήγε καλά, η πριγκίπισσα Σαρλίν ξεκουράζεται και τη σκεφτόμαστε με πολλή αγάπη».

Πολύωρη επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση απαιτούσε γενική αναισθησία και διήρκεσε 4 ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού. Πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αφρική και ήταν η τελευταία από μια σειρά επεμβάσεων ΩΡΛ στις οποίες υποβλήθηκε η 43χρονη τους τελευταίους μήνες για να διορθώσει τις επιπλοκές από μια προηγούμενη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη στην Ευρώπη.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μίλησε πρόσφατα για τα επίμονα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη μόλυνση και του μοσχεύματος οστού, πράγμα που την εμποδίζει να επιστρέψει στο Μονακό εδώ και μερικούς μήνες, αν και στην τελευταία της συνέντευξη είπε πως ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να γυρίσει στα παιδιά της και τον σύζυγό της μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού επισκέφθηκαν στις αρχές Ιουνίου την πριγκίπισσα, γιορτάζοντας την επανένωσή τους με ένα σαφάρι στην περιοχή Νατάλ της Κουαζουλού. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, παρόμοια επανένωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα

Πριν από δύο εβδομάδες, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Νότιας Αφρικής, η πριγκίπισσα Σαρλίν ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση της υγείας της και περιέγραψε πώς νιώθει, «κολλημένη σε μια κατάσταση αναμονής».

«Αρχικά υποτίθεται ότι θα ήμουν εδώ για 10-12 ημέρες, δυστυχώς όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το αυτί μου και διαπίστωσα μέσω των γιατρών ότι είχα μία λοίμωξη αρκετά σοβαρή», είπε. «Χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα» πρόσθεσε, καθώς «δεν μπορώ να επιταχύνω τη θεραπεία, οπότε θα είμαι στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου».

Πηγή φωτογραφίας:new.in-24.com

Διαβάστε επίσης 

Θεσσαλονίκη: Έπαιζε μπουζούκι την ώρα που τον χειρουργούσαν στον εγκέφαλο (Βίντεο)

Η ιστορία του Χασάν Κοντάρ που έζησε 7 μήνες σ’ ένα αεροδρόμιο

Αντίνοος Αλμπάνης: “Όταν με βλέπετε με αυτό το γάντι, είναι για το λεμφοίδημα από τις θεραπείες του καρκίνου”

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.