Αντίνοος Αλμπάνης: “Όταν με βλέπετε με αυτό το γάντι, είναι για το λεμφοίδημα από τις θεραπείες του καρκίνου”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του. Από την αρχή που εμφανίστηκε ο καρκίνος, δεν το έκρυψε, ενημέρωσε τόσο για τον ίδιο, αλλά και για να βοηθήσει. Να δείξει με τη στάση του ότι δεν είναι ταμπού. Ότι αξίζει να μοιραζόμαστε, γιατί έτσι αισθανόμαστε όλη την αγάπη των άλλων, μια αγάπη, που σε τέτοιες στιγμές μας χρειάζεται.

Ο ίδιος, πάλεψε, αγωνίστηκε, ακολούθησε θεραπείες και βγήκε νικητής. Χθες, όμως, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να φορά ένα γάντι, το οποίο προστατεύει το χέρι του από τον πόνο. Και πάλι μίλησε γι’ αυτό, ενημέρωσε, εξήγησε.

Η ανάρτησή του στο Instagram

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Εάν τα καρκινικά κύτταρα μπλοκάρουν τα λεμφικά αγγεία, μπορεί να προκληθεί λεμφοίδημα. Για παράδειγμα, ένας όγκος που αναπτύσσεται κοντά σε έναν λεμφαδένα ή λεμφικό αγγείο μπορεί να διευρυνθεί αρκετά ώστε να εμποδίσει τη ροή του λεμφικού υγρού.

Το λεμφοίδημα που προκαλείται από τη θεραπεία του καρκίνου μπορεί να εμφανιστεί μήνες ή χρόνια μετά τη θεραπεία. Όταν με βλέπετε με αυτό το γάντι, ούτε έχω στραμπουλήξει το χέρι μου, ούτε μου συμβαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο. Απλώς προσπαθώ να προστατεύσω ένα χέρι που πονάει».

Διαβάστε επίσης

Μήπως έχετε κι εσείς αυτά τα συμπτώματα; Αν ναι, έχετε προσβληθεί από τη μετάλλαξη Δέλτα

Επιβλαβή σωματίδια στην ατμόσφαιρα λόγω καπνού – Προσοχή στο κλιματιστικό του αυτοκινήτου

Σε κίνδυνο βρέθηκαν 6.500 εμβόλια στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.