Μας πέταξε από το δωμάτιο, όταν έμαθε ότι ο φίλος μου έχει κορονοϊό

Συνέβη κι αυτό. Ξενοδόχος στη Βόρεια Ελλάδα έβγαλε από το δωμάτιο ζευγάρι, μόλις έμαθε ο άνδρας έχει κορονοϊό. Τους φόρτωσε στην καρότσα του αγροτικού και τους παράτησε έξω από το Κέντρο Υγείας.

Αυτό κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ η κα Δήμητρα Παπαστεργίου, αφήνοντας εμβρόντητους παρουσιαστές, επιστήμονες και τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Έθνος, έκανε ο φίλος της και η ίδια διαγνωστικό τεστ κορονοϊού, με τον πρώτο να βγαίνει θετικός.

«Μας είπαν να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και να περιμένουμε οδηγίες, όπως και κάναμε.

Περιμέναμε και ξαναπήρα τηλέφωνο τη μικροβιολόγο, η οποία μου είπε ότι “είναι Κυριακή δεν θα σε πάρει κανένας τηλέφωνο” και να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, πράγμα που κάναμε. Δεν επικοινώνησε κανείς πάλι μαζί μας, μέχρι που είπαμε στον ιδιοκτήτη ότι ο φίλος μου νοσεί από κορονοϊό και αυτός μας ζήτησε να αποχωρήσουμε εκείνη τη στιγμή. Μας είπε να πάμε πάνω στο δωμάτιο, να μαζέψουμε τις βαλίτσες και να φύγουμε τώρα», είπε η κα Παπαστεργίου.

Και συνέχισε: «Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και μας είπε ότι δεν κάνει να φύγουμε από το δωμάτιο και να περιμένουμε το ΕΚΑΒ για να μεταφερθούμε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Το είπα στον ξενοδόχο, μας απάντησε πως θέλει να επικοινωνήσει ο ίδιος με την Πολιτική Προστασία, αντί γι’ αυτό επικοινώνησε με έναν φίλο του στην Πολιτική Προστασία. Και έτσι λέγοντας σε εμάς πως ακολουθεί τις οδηγίες της ΓΓΠΠ μας φόρτωσε κυριολεκτικά στην καρότσα ενός αγροτικού, μας εγκατέλειψε στο κέντρο υγείας της Χαλκιδικής και εξαφανίστηκε».

Η κοπέλα κατέληξε ότι περίμενε μαζί με τον φίλο της ασθενοφόρο για 19 ολόκληρες ώρες, έξω από το Κέντρο Υγείας σε ένα παγκάκι.

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ ενέκρινε τον εμβολιασμό ευάλωτων παιδιών ηλικιών 5 έως 11 ετών

Το μυστήριο με την ανοσία του πληθυσμού – Τι ισχύει στ’ αλήθεια

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει ο κορονοϊός στα κύτταρά μας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.