Η 15χρονη πριγκίπισσα και διάδοχος της Ισπανίας έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου

Η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας, η 15χρονη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της Λετίσια, η Λεονόρ, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, στο διεθνές κέντρο εμβολιασμού στη Μαδρίτη.

Αν και η κληρονόμος του ισπανικού θρόνου είναι 15 ετών, «σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Μαδρίτης ανήλικοι κάτω των 16 ετών που θα ταξιδεύουν εκτός Ισπανίας για σπουδές μπορούν να εμβολιαστούν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα HOLA, η Λεονόρ, που θα γίνει 16 ετών τον Οκτώβριο, θα φοιτήσει «μεταξύ τέλους Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου» στο UWC Atlantic College, που στεγάζεται στο κάστρο του Αγίου Ντόνατ του 12ου αιώνα στη νότια ακτή της Ουαλίας και τα έξοδα των σπουδών της θα βαρύνουν προσωπικά τους γονείς της.

Το συνολικό κόστος των μαθημάτων ανέρχεται σε 76.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο κολέγιο δέχεται μαθητές ηλικίας 16 έως 19 ετών και στόχος του είναι να «εμπνεύσει όσους θέλουν να κάνουν την αλλαγή» και θέλουν να εργαστούν για το κοινό καλό.

Το παλάτι διευκρίνισε ότι η πριγκίπισσα Λεονόρ έκανε ανώνυμη αίτηση στη συγκεκριμένη σχολή και αφού έδωσε εξετάσεις έγινε δεκτή.

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.