Ο Ράιαν Ρέινολντς γράφει για τον δια βίου φίλο του, το άγχος

Ο Ράιαν Ρέινολντς με μια ειλικρινή ανάρτησή του στο Instagram έκανε αναφορά στον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

Ο Καναδός ηθοποιός κοινοποίησε ότι δημοσίευσε το μήνυμα καθυστερημένα μέσα στον μήνα, επειδή τείνει να «φορτώνει το πρόγραμμα του υπερβολικά» αφήνοντας έτσι «σημαντικά πράγματα να διαφύγουν».

Ο Ρέινολντς συνέχισε: «Ένας από τους λόγους, για τον οποίο έχω υπερφορτωμένο πρόγραμμα είναι ο δια βίου φίλος μου, το άγχος».

«Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό, θέλω να πω σε όλους, όπως είμαι εγώ, που υπερπρογραμματίζουν, υπεραναλύουν, υπερανησυχούν, έχουν υπερβολικό φόρτο εργασίας “παρακαλώ να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι”» ανέφερε, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Ρέινολντς πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι «δεν μιλάνε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουν αρκετά για να αποστιγματίσουν τη συζήτηση για αυτή».

Συμπέρανε τέλος ότι «όπως συνέβη και με την ανάρτησή του, κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Ο Χιου Τζάκμαν ήταν ένας από τους συναδέλφους του Ράιαν Ρέινολντς που σχολίασαν την ανάρτηση.

«Η ειλικρίνειά σου, δεν είναι μόνο γενναία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει αμέτρητους άλλους που δίνουν μάχη με το άγχος. Μπράβο σου!» έγραψε ο Αυστραλός ηθοποιός.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.