Βάλτε αλατοπίπερο στο σεξ

Καλό, κακό, γρήγορο, αργό και σταθερό, καυτό, βαρύ και θορυβώδες σεξ. Ενώ οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κάθε είδους σεξ, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του πολύ σεξ και του καλού σεξ. Όπως και με πολλά πράγματα, η εξάσκηση είναι τέλεια, οπότε μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να μάθετε τι σημαίνει καλό σεξ για εσάς.

Γιατί θέλετε να κάνετε σεξ;

Πριν κάνετε σεξ με κάποιον, η θεραπεύτρια ζευγαριών Dr. Daryl Johnson, LPC, PHD, προτείνει να αναρωτηθείτε ποια είναι τα κίνητρά σας: «Γιατί θέλετε να κάνετε σεξ, γιατί με αυτό το συγκεκριμένο άτομο και τι ελπίζετε να πετύχετε». Λαμβάνοντας διευκρινίσεις σχετικά με αυτό πριν από το σεξ, θα μπείτε στην εμπειρία γνωρίζοντας τι θέλετε και τι πρόκειται να πάρετε από αυτό.

Είτε πρόκειται να έρθετε πιο κοντά με έναν σύντροφο, είτε να πειραματιστείτε με νέες θέσεις, να βάλετε τα πράγματα σε μια σχέση, είτε απλά επειδή το θέλετε, μπορείτε να εξοπλιστείτε σεξουαλικά και συναισθηματικά.

 Εστιάστε στο καλό σεξ

Η Shadeen Francis, LMFT, αδειούχος θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας που ειδικεύεται στη σεξουαλική θεραπεία, τη συναισθηματική νοημοσύνη και την κοινωνική δικαιοσύνη, πιστεύει ότι το σεξ αφορά αισθητηριακή απόλαυση. «Αντί να κυνηγάτε τους οργασμούς, να προσπαθείτε να μιμηθείτε ό,τι νομίζετε ότι πρέπει να είναι το σεξ ή να προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε ή να ελαχιστοποιήσετε τις συνεργασίες, επικεντρωθείτε σε αυτό που αισθάνεστε καλά».

“Τι σας επιτρέπει να αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς για να εξερευνήσετε, να παίξετε και να είστε περίεργοι;” Εστιάζοντας στις ανάγκες σας, μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας για το τι θέλετε περισσότερο και να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας ταυτόχρονα. Αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να δείτε τι του αρέσει, ώστε και οι δύο να απολαύσετε την ευχαρίστηση στο μέγιστο βαθμό.

Μην περιμένετε να ευθυγραμμιστούν τα αστέρια

Όσο για το ίδιο το σεξ, η βασική συμβουλή της Φράνσις είναι να μην φοβάσαι το λιπαντικό! Δεδομένου ότι το λιπαντικό μπορεί να ενισχύσει τις σεξουαλικές εμπειρίες και να τις κάνει πιο ευχάριστες για όλους τους εμπλεκόμενους, δεν πρέπει να υπάρχει ντροπή να λιπαίνετε. “Η λίπανση αλλάζει με βάση το άγχος, τη θερμοκρασία, την υγεία, τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ορμόνες και το στάδιο του κύκλου των ορμονών, κλπ.

Έτσι, αντί να προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε τα αστέρια για να κυλήσουν όλα ομαλά, ή να διακινδυνεύσετε οδυνηρό ερεθισμό, επιλέξτε το αγαπημένο σας λιπαντικό και κρατήστε το κοντά όπου θέλετε να παίξετε ».

Το πραγματικό σεξ απαιτεί οικειότητα για να είναι ευχάριστο

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορούν απλώς να απολαύσουν την περιπέτεια, η θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας Rabiia Ali, LMFT, προτείνει να περιμένετε έως ότου κάθε άτομο είναι πραγματικά έτοιμο. “Έτοιμος σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που θέλουν να κάνουν και όχι κάτι που αισθάνονται ότι θα ευχαριστήσει κάποιον άλλο”, είπε.

Ο τρόπος για να κάνετε το σεξ ευχάριστο είναι να είστε άνετοι τόσο με το σώμα σας όσο και με τον σύντροφό σας και να είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό που θέλετε. Το να κάνεις σεξ με τους δικούς σου όρους μπορεί να το κάνει διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα επίπεδο με το οποίο κάθε σύντροφος είναι εντάξει.

Και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φύλο που κάνετε, βεβαιωθείτε ότι είναι με το σωστό άτομο. “Το πραγματικό σεξ απαιτεί οικειότητα για να είναι ευχάριστο”

Το να είσαι σεξουαλικά ευάλωτος με κάποιον άλλο λειτουργεί καλύτερα όταν αισθάνεσαι άνετα και όταν είσαι έτοιμος να επικεντρωθείς σε εσένα και τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Την επόμενη φορά που θα έχετε τη διάθεση για σεξ, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και θα σας γεμίσουν ευχαρίστηση και κυρίως απόλαυση!

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης 

Η μέθοδος που «ανασταίνει» τη σεξουαλική ζωή

Ρόδι : Ο κόκκινος χρυσός της διατροφης

Σταρ του TikTok έμεινε έγκυος στα 62 της από τον στείρο άντρα της

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.