Η μέθοδος που «ανασταίνει» τη σεξουαλική ζωή

Με μόνο δύο έως τρεις συνεδρίες ελάχιστης διάρκειας στο ιατρείο, η διόρθωση της χαλάρωσης του γυναικείου κόλπου, αλλά και διάφορα συνοδά συμπτώματα που συμβαίνουν τόσο σε νεαρές ηλικίες όσο και σε μεγαλύτερες, απογειώνει τη σεξουαλική ζωή…

Όπως επισημαίνει ο Δρ. Νικόλαος Σκαρτάδος, Μαιευτήρας, Χειρουργός-Γυναικολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών «Με τη μέθοδο PRP (Protein Rich Plasma), η οποία αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική απομόνωσης.

Μέσω αιμοληψίας και φυγοκέντρησης των πολύτιμων αιμοπεταλίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνται ενέσιμα σε ειδικές περιοχές του γυναικείου κόλπου, επιτυγχάνεται η ολική αναζωογόνησή του και θεραπεύονται όλα τα συμπτώματα που ενδεχόμενα έχει προκαλέσει η διατάραξη του κολπικού περιβάλλοντος».

Σε νέες βάσεις η σεξουαλική ζωή

Η ανάγκη για μια τέτοια αντιμετώπιση προέρχεται από πολλές αιτίες που ταλαιπωρούν τη γυναίκα και επηρεάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της. Προερχόμενες είτε από τους ορμονικούς παράγοντες της εμμηνόπαυσης, είτε από τον τοκετό, αλλά ίσως απλά και μόνο από την πάροδο του χρόνου.

«Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν προσέρχονται για τη σχετική θεραπεία και πολλές νεαρές γυναίκες, με το ίδιο πρόβλημα, που διαμορφώνει ένα αρνητικό ψυχολογικό κλίμα, με συμπτώματα όπως υπερβολική χαλάρωση του κόλπου, μείωση της λειτουργικότητας, ατροφία και λέπτυνση του κόλπου, ξηρότητα , πόνο και πιθανές φλεγμονές» συμπληρώνει ο κ. Σκαρτάδος.

Τα αιμοπετάλια «φραγμός» στη χαλάρωση και τον πόνο

Τα αιμοπετάλια που λαμβάνονται και στη συνέχεια τοποθετούνται στην κολπική περιοχή, έχουν τη δυνατότητα ανάπλασης και δημιουργίας νέων αγγείων και νεύρων.

Καθιστώντας την περιοχή πιο νεανική, σφριγηλή και σε τελευταία ανάλυση πιο λειτουργική, όχι μόνο για την μεγαλύτερη ικανοποίηση στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά και για την έλλειψη όλων εκείνων των δυσάρεστων συμπτωμάτων που έχουν προκληθεί από τις αιτίες που προαναφέρθηκαν.

Διαβάστε επίσης 

Ηλίας Μόσιαλος: Oι αντιεμβολιαστές δεν είναι θύματα

Κουκουναρόσπορος: Η υπερτροφή που πάει με όλα

Από την απόρριψη στη σωτηρία της ανθρωπότητας και την βράβευση – Τα εμπόδια της προέδρου της BioNTech για το εμβόλιο mRNA

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.