Σταρ του TikTok έμεινε έγκυος στα 62 της από τον στείρο άντρα της

Η σταρ του TikTok Τζένη, γνωστή με το όνομα The Good Wifey ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μωρό της στα 62 της χρόνια!

Αν και δεν έχει περίοδο εδώ και 16 χρόνια, όπως η ίδια αναφέρει, και ο σύζυγός της έχει κάνει βαζεκτομή ή αγγειεκτομή για την αποφυγή εγκυμοσύνης, η Τζένη έμεινε έγκυος.

Η Τζένη με 301.2K ακολούθους είναι μία γνωστή προσωπικότητα στο TikTok για τα σαρκαστικά και τα σατυρικά βιντεάκια της και τους τελευταίους μήνες για τα αστεία βίντεο που σχετίζονται με την γηριατρική εγκυμοσύνη της.

Στα κοινωνικά δίκτυα περιγράφει το μωρό της ως «ευλογημένο θαύμα» που εξέπληξε την ίδια, το σύζυγο, αλλά και τους δύο μεγάλους γιους της.

Βέβαια, αν και εκείνη λέει ότι είναι 62 ετών, φαίνεται πολύ μικρότερη, όπως φαίνεται στη φωτό πριν την εγκυμοσύνη της.

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της πέφτουν βροχή με τα περισσότερα να σχετίζονται με τις δυσκολίες και τα ηθικά ζητήματα της εγκυμοσύνης σε μία τέτοια ηλικία.

Δύο πράγματα πάντως την εξέπληξαν περισσότερο στα σχόλια των ακολούθων της:

Κατ’ αρχήν το γεγονός ότι αφού ανέφερε ότι είναι 62 ετών, κανείς δεν ρώτησε την ηλικία του συζύγου της και το δεύτερο, ότι αφού έγραψε ότι ο σύζυγός της ήταν 72 ετών και τυπικά θεωρούνταν στείρος λόγω βαζεκτομής, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν διθυραμβικά για τον άντρα της!

Πηγή: thesun.co.uk

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.