Δώσε ξανά στο πρόσωπο σου τη χαμένη του φρεσκάδα σε μόλις 30 λεπτά

Τα σημάδια που αφήνουν στο πρόσωπο ο χρόνος που περνά, το στρες και η κούραση έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν. Σκέφτεστε σοβαρά πως ένα boost, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, για να νιώσετε καλύτερα. Το εικοσιτετράωρό σας όμως είναι πάντα γεμάτο και μια χρονοβόρα θεραπεία που θα σας εμποδίσει να επιστρέψετε άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις είναι απλά απαγορευτική.

Για εσάς λοιπόν που δεν θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό, δημιουργήθηκε το SYMMETRIA®  Profhilo® Plus. Το νέο πρωτόκολλο που σχεδίασε η SYMMETRIA®, για γυναίκες και άνδρες, συνδυάζει την καινοτόμο ενέσιμη θεραπεία Profhilo®, που γεμίζει, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα του προσώπου σε 30’, με μια εντατική θεραπεία στο σπίτι που θα σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη αλλά και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα quick facelift!

Το SYMMETRIA®  Profhilo® Plus στην πράξη

Η διαδικασία του νέου πρωτοκόλλου SYMMETRIA® Profhilo® Plus Protocol είναι απλή:

Ξεκινάμε με την πρώτη από τις τρεις ενέσιμες θεραπείες Profhilo® στη SYMMETRIA® στη
διάρκεια της οποίας σημειώνονται σε κάθε πλευρά του προσώπου τα πέντε σημεία όπου θα
γίνει η έγχυση του σταθεροποιημένου ενέσιμου υαλουρονικού οξέος.

Profhilo® Plus Protocol

Στην συνέχεια, με χρήση αναισθητικής κρέμας, γίνονται με μια πολύ λεπτή βελόνα στο πρόσωπο, οι πέντε εγχύσεις σε κάθε πλευρά. Θα αισθανθείς μια ελαφρά δυσφορία τη στιγμή που το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στο δέρμα. Στο τέλος της θεραπείας μαζί με τις οδηγίες παραδίδονται και οι Dr.Age Microlift Face Ampoules για την ενίσχυση της δράσης της θεραπείας στο σπίτι. Γυρίζεις κατευθείαν στις δραστηριότητες σου χωρίς να χρειαστεί να λείψεις από τη δουλειά σου ούτε μια ημέρα.

  • Στο μήνα που μεσολαβεί ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ραντεβού μας, η περιποίηση
    συνεχίζεται στο σπίτι. Κάθε βράδυ, 5 ημέρες την εβδομάδα, εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο μια αμπούλα Dr.Age Microlift Face Ampoules.
  •  Συνεχίζουμε με τη δεύτερη θεραπεία Profhilo® στη SYMMETRIA® με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπου ο καταναλωτής συνεχίζει με Dr.Age Microlift Face Ampoules ως συντήρηση και ενίσχυση των αποτελεσμάτων στο σπίτι.
  • Καθώς μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των 2 μηνών μεταξύ του δεύτερου και τρίτου Profhilo®, κλείνουμε ραντεβού στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, για μια θεραπεία έξτρα σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες (RF) τελευταίας τεχνολογίας.
  • Εφόσον χρειάζεται ολοκληρώνουμε το πρωτόκολλο και με μια τρίτη θεραπεία Profhilo®.

«Το αποτέλεσμα της έγχυσης του συγκεκριμένου υαλουρονικού οξέος είναι σύσφιξη του δέρματος και ανόρθωση του προσώπου με ταυτόχρονη μείωση των ρυτίδων. Το Profhilo® αποτελεί μια καινοτόμο θεραπεία όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για το σώμα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το Profhilo® δεν γεμίζει απλά ρυτίδες αλλά ενεργοποιεί τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με την αργή απελευθέρωση του.
Με το νέο πρωτόκολλο της SYMMETRIA® η δράση του ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τις Dr.Age Microlift Face Ampoules.

Τα δραστικά συστατικά που βρίσκονται συμπυκνωμένα στη φόρμουλά της κάθε αμπούλας της Dr.Age όχι μόνο προστατεύουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση, αποκαθιστούν τη φωτεινότητα και βελτιώνουν την ελαστικότητά της αλλά προσφέρουν επιπλέον σύσφιξη και όψη ακόμα πιο νεανική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δερματολόγος Dr Αντώνης Σερέτης.

Διαβάστε επίσης

Είναι σημαντικό το τεστ τεστοστερόνης;

Τρόποι για να αποφύγετε τη νυχτερινή υπογλυκαιμία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.