Κολπάκια για να κρύψετε τη ρίζα στα μαλλιά σας

Αυτή η ρίζα που βγαίνει κάθε 3-4 εβδομάδες, μπορεί να καλυφθεί μες μικρά κολπάκια, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Υπάρχουν πολλά απλά κολπάκια που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε την ρίζα από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε κάποια απλά κολπάκια για να κρύψετε τις ρίζες στα μαλλιά

1. Καλύψτε τα με ένα προσωρινό κονσίλερ ρίζας.

Ένας από τους πιο προφανείς τρόπους για να καλύψετε τις γκρίζες ρίζες είναι να τις καλύψετε με λίγο προσωρινό κονσίλερ ρίζας που ταιριάζει με το χρώμα των υπολοίπων μαλλιών σας. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν είναι μια λύση που διαρκεί, αλλά είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κρύψετε τις γκρίζες τρίχες χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά root cover-ups (π.χ. πούδρα ή σπρέι) στην αγορά για να διαλέξετε. Ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε, η εφαρμογή θα είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά όλα είναι απλά και μπορούν να γίνουν γρήγορα.

2. Χρησιμοποιήστε χένα

Ακριβώς όπως η χένα μπορεί να βάψει το δέρμα για τατουάζ, μπορεί επίσης να καλύψει τις άσπρες τρίχες.

Healthstories Κολπάκια για να κρύψετε τη ρίζα στα μαλλιά σας
Αν και καλύπτει αποτελεσματικά τις γκρίζες τρίχες, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στη χένα, όπως αναφέρει το bestlifeonline.com. Εάν οποιοδήποτε είδος χημικού προϊόντος (όπως ανταύγειες ή άλλο χημικό χρώμα) εφαρμοστεί σε μαλλιά που έχουν χένα πάνω τους, θα έχει κακή χημική αντίδραση, μερικές φορές οδηγώντας σε άλλα χρώματα. Φροντίστε να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας πριν ακολουθήσετε αυτή τη λύση.

3. Ξεγελάστε με χωρίστρα

Εάν οι γκρίζες ρίζες αρχίζουν να γίνονται εμφανείς, η αλλαγή της χωρίστρας με ένα ζιγκ-ζαγκ μπορεί να βοηθήσει.
Απλώς πάρτε μια χτένα από όπου θέλετε και μετακινήστε τη με ζιγκ-ζαγκ κίνηση προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

4. Κάντε τα μαλλιά σας κότσο – από τα πιο απλά κολπάκια για τη ρίζα

Συνήθως οι γκρίζες τρίχες κάνουν πρώτα την εμφάνισή τους στην κορυφή του κεφαλιού. Δοκιμάστε να κάνετε έναν κότσο ψηλά στο κεφάλι, ειδικά αν η ρίζα σας στο κάτω μέρος του κεφαλιού δεν είναι έντονη.

5. Δημιουργήστε στυλ με ένα καπέλο ή ένα μαντήλι

Ένα από τα πιο παλιά κολπάκια για να κρύψετε τις ρίζες στα μαλλιά είναι να φοράτε ένα καπέλο ή ένα μαντήλι. Οι μεγάλες κορδέλες είναι μια διασκεδαστική επιλογή και για τους εσωτερικούς χώρους. Διαλέξτε όποιο χρώμα ή στυλ ταιριάζει στη διάθεσή σας ή ότι είναι πιο άνετο για εσάς.

Διαβάστε επίσης

8 πράγματα που δεν πρέπει να προσθέτετε στο smoothie σας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα έναντι του κορωνοϊού, με απόφαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων – Πού θα ισχύουν ακόμα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.