Roller skating: Η πιο διασκεδαστική μορφή γυμναστικής που δεν γνωρίζει ηλικία

Αν έχεις μεγαλώσει τη δεκαετία του ’80, ξέρεις καλά για τι μιλάμε, αφού το roller skating τα χρόνια εκείνα ήταν εξαιρετικά δημοφιλές. Και τελευταία έχει επανέλθει δυναμικά, έχοντας γίνει η αγαπημένη συνήθεια για τις νεότερες γενιές. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι και για εμάς τις μεγαλύτερες.

Κάθε άλλο, το roller skating δεν γνωρίζει ηλικία, αρκεί να γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς τα rollers σου και να έχεις καλή ισορροπία. Επίσης, έχει εξελιχθεί στην πιο διασκεδαστική μορφή γυμναστικής με πολλά οφέλη για το σώμα σου. Και κυρίως, είναι ο πιο fun τρόπος για να χάσεις βάρος.

Τα οφέλη του ως είδος γυμναστικής

Το roller skating δουλεύει κυρίως τους μύες των γοφών και των ποδιών. Επίσης, είναι η καλύτερη προπόνηση για τους γλουτιαίους, τους τετρακέφαλους και τις γάμπες.

Επιπλέον, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις καλή ισορροπία, καθώς σε μεγάλο βαθμό βασίζεσαι στους μύες του κορμού σου. Επίσης, η κίνηση που κάνεις για να ισορροπήσεις και στη συνέχεια να κινηθείς, είναι εξαιρετική άσκηση για τους κοιλιακούς και την πλάτη.

Πόσες θερμίδες «καις» κάνοντας roller skating

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια άσκηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας κι έντασης. Που σημαίνει πως στη μία ώρα, θα μπορούσες να κάψεις περίπου 520 θερμίδες.

Ωστόσο, αν είστε αρχάριες, όταν ξεκινήσετε, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς εύκολα μπορείτε να τραυματιστείτε. Γ αυτό και θα πρέπει να αγοράσετε κι εξοπλισμό ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Τι λένε για το σύστημα του προσωπικού γιατρού Μ. Γκάγκα, Μ. Θεμιστοκλέους, εκπρόσωποι των γιατρών και των φαρμακοποιών

Πού θα κάνετε σήμερα, Κυριακή, δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ

Δίδυμα στο σχολείο: Να φοιτούν στο ίδιο τμήμα ή να χωρίζονται;

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.