Επέστρεψες από διακοπές; 4 ασκήσεις για να απαλλαγείς από τα κιλά που πήρες

Οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ίσως με 2-3 κιλάκια παραπάνω, αποτέλεσμα τηςχαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς που επιβάλλεται να έχουμε αυτές τις μέρες. Παρακάτω, όμως, θα δεις 4 ασκήσεις που εύκολα θα κάνεις για να απαλλαγείς από τα κιλά που πήρες!

Το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι, δεν έχει τελειώσει, αλλά για κάποιους τελείωσαν οι καλοκαιρινές τους διακοπές. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κι επέστρεψες με λίγα κιλά παραπάνω, βρήκαμε ασκήσεις που θα βοηθήσουν να επανέλθετε γρήγορα. Και να χάσετε τα κιλά που πήρατε.

3+1 ασκήσεις για να κάνετε μόνες στο σπίτι

Box Jumps

Καθήστε απέναντι από ένα σταθερό κουτί και λυγίστε τα γόνατά σας σε κλίση 90ο. Η πλάτη σας πρέπει να παραμένει ίσια – προσέξτε τα γόνατά σας, όταν λυγίσουν, να μην ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών σας. Από αυτή τη θέση πηδήξτε πάνω στο κουτί με τα χέρια τεντωμένα μπροστά (για ισορροπία). Παραμένετε σε θέση καθίσματος (squat) και προσγειώνεστε έτσι στο κουτί. Τεντώνετε τα πόδια σας και κατεβαίνετε από το κουτί.

Ώμοι

Κρατήστε τα βαράκια σας στο πλάι. Τα χέρια σας κοιτούν μπροστά. Σηκώστε τα χέρια σας μπροστά και λυγίστε ελαφρώς τους αγκώνες σας.

Πόδια

Σταθείτε ίσια και ανοίξτε το ένα πόδι προς τη μια πλευρά. Λυγίστε το άλλο ώστε το γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Τεντώστε τον κορμό σας προς το λυγισμένο πόδι και σηκώστε το τεντωμένο. Επανέλθετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε για το άλλο πόδι.

Γλουτοί

Και εδώ squats. Βαθιά καθίσματα δηλαδή, αλλά με τα χέρια ανοιχτά. Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Σηκώστε τα χέρια σας σε θέση Υ. Η πλάτης πρέπει να είναι ίσια και οι κοιλιακοί σας σφιχτοί. Καθήστε όπως όταν κάθεστε σε κάποιο παγκάκι. Τα χέρια σας παραμένουν ίσια και τα γόνατα δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών!

Διαβάστε επίσης

Π. Γαλιατσάτος: “Εάν τα κρούσματα είναι υψηλά να βάλουμε μάσκες, εάν είναι χαμηλά να μην βάλουμε, να υπάρχει ευελιξία”

Αθηναΐς Νέγκα: “Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο”

Το σύμπτωμα που ταλαιπωρεί 1 στους 7 ενήλικες

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.