Αθηναΐς Νέγκα: “Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο”

“Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο” έγραψε η Αθηναϊς Νέγκα κάτω από φωτογραία της και σίγουρα, αυτή είναι η πιο δυνατή φωτογραφία του καλοκαιριού!

Και, φέτος το καλοκαίρι, είδαμε φωτογραφίες και φωτογραφίες γνωστών προσώπων από τις διακοπές τους. Άλλες μας άρεσαν, άλλες μας άφησαν παγερά αδιάφορους, άλλες δεν μας άρεσαν. Μέχρι που ήρθε η απόλυτη φωτογραφία από την Αθηναΐδα Νέγκα. Η παρουσιάστρια μόλις ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της από τις διακοπές της στη Σύρο, όπου ποζάρει με σορτσάκι και βλέπουμε τη λεύκη της.

“Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο”

Μάλιστα, ως συνοδευτικό σχόλιο στη φωτογραφία έγραψε με μπόλικη δόση χιούμορ πως “Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο”. Η φωτογραφία αυτή μας άρεσε πολύ. Μας άρεσε γιατί με τον τρόπο αυτό η Αθηναϊς Νέγκα στέλνει και πάλι ένα δυνατό μήνυμα προς όλους πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας. Να αγαπάμε αυτό που είμαστε.

Χωρίς άγχος και αγωνία να είμαστε αρεστοί στους άλλους και πώς βγαίνει προς τα έξω η εικόνα μας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter. Δεν ξέρουμε αν σκόπιμα επέλεξε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή ήταν τυχαία η επιλογή, όμως, εμείς να σημειώσουμε πως το Twitter είναι το πιο “αδηφάγο” από τα social media. Οι περισσότεροι χρήστες σε αυτό κρύβονται πίσω από ανώνυμα προφίλ και με ευκολία γίνονται πολύ σκληροί.

Κι, όμως, όπως διαβάζουμε στα σχόλια κάτω από το post της Νέγκα, οι χρήστες την αποθεώνουν. Και καλά κάνουν. Εντάξει, υπήρξαν και κάποια προσβλητικά σχόλια, αλλά είπαμε, η ανωνυμία σού δίνει τη δυνατότητα να βγάζεις την πιο σκληρή εκδοχή του εαυτού σου.

Ιδού και κάποια σχόλια

“Υπέροχη!!!! Μπράβο για την επιλογή της Σύρου και χίλια μπράβο για την ανάρτηση. Υποκλίνομαι, σε θαύμαζα ούτως η άλλως, τώρα σε λατρεύω. Καλή συνέχεια!!!!”

“Είσαι θεά”

“Δεν θα σε λυπηθώ να ξέρεις, είσαι ακόμη τόσο όμορφη που επικεντρώνομαι εγώ τουλάχιστον στα υπόλοιπα καλή μου”

“Δεν είσαι η μόνη…πολλοί είμαστε παρέα με την λεύκη μας…”

“Όλοι έχουμε κάποια ιδιαιτεροτητα πάνω μας , σε άλλους φαίνεται σε άλλους όχι. Είστε μια κούκλα”

“Το σωμα σου δημιούργησε το ομορφότερο έργο τέχνης”

Διαβάστε επίσης

Moderna: Μηνύει Pfizer/BioNTech για «αντιγραφή» του εμβολίου κατά της COVID-19

Το σύμπτωμα που ταλαιπωρεί 1 στους 7 ενήλικες

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μίγματος κατεψυγμένων φρούτων – Ανιχνεύτηκε ηπατίτιδα Α

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.