Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Τζένιφερ Λόπεζ κι έχει τέτοιο κορμί στα 53 της

Μεγαλώνει και είναι λες και μόνο ομορφαίνει. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τις πιο καλογυμνασμένες κυρίες της παγκόσμιας showbiz. Είναι η star που μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι μεγαλώνει όμορφα, χωρίς επεμβάσεις και παρεμβάσεις που κάνουν αισθητή την παρουσία τους πάνω της. Την Κυριακή που μας πέρασε (24/7) η JLo – που παντρεύτηκε πρόσφατα τον Μπεν Άφλεκ – έκλεισε τα 53 της χρόνια και τα… γιόρτασε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!

Ποζάρει ολόγυμνη στον φακό. Βέβαια, η συγκεκριμένη τολμηρή φωτογράφηση έγινε για το λανσάρισμα της νέας της καμπάνιας, της σειράς JLo Body. «Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», γράφει η Τζένιφερ Λόπεζ στην ανάρτηση της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια», προσθέτει.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως η Λατίνα ντίβα δεν κάνει μέρα χωρίς γυμναστική, ενώ είναι “στρατιώτης” στο πρόγραμμα που ακολουθεί. Μάλιστα, αρκετά συχνά, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει και το ίδιο έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής

Στο βίντεο, λοιπόν, που ανέβασε από την προπόνησή της στο γυμναστήριο, την παρακολουθούμε να εκτελεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει σετ κοιλιακών, ασκήσεις για την πλάτη, τα πόδια και τα χέρια. Όπως βλέπουμε ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γυμναστών που προτείνουν βάρη καθώς μεγαλώνουμε.

Αλτήρες, πάγκοι, βαράκια και διάφορα μηχανήματα γυμναστικής είναι τα όργανα που χρησιμοποιεί κι ενώ σε εμάς μοιάζουν τόσο δύσκολα, για την Λόπεζ μοιάζουν με… παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, λέμε να ακολουθήσουμε το πρόγραμμά της για τα θαυμαστά του αποτελέσματα. Καθημερινά λοιπόν μερικά σετ κοιλιακών και ασκήσεις με βάρη. Τι λέτε;

Δείτε το βίντεο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε επίσης

Της έδιναν το πολύ έναν χρόνο ζωής, αλλά εκείνη τους διέψευσε και πραγματοποίησε τα όνειρά της

Θερμοπληξία: Δώστε προσοχή σε αυτά τα συμπτώματα

Τροφές για τέλειο φυσικό μαύρισμα με διάρκεια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.