Επίλεξε το μασάζ, που θα σε χαλαρώσει

Αλήθεια πόσες φορές, γυρνώντας κουρασμένοι και αγχωμένοι στο σπίτι σας, δεν έχετε νιώσει ότι θα θέλατε ένα μασάζ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για να χαλαρώσετε, να σας πάρει πόνους, αλλά και στρες. Σήμερα, θα δούμε ποια είναι τα πιο hot είδη μασάζ, αυτά που αμέσως μετά θα σας κάνουν να… πετάξετε.

Aromatic Energy

Τι είναι: Μια αρχαία ολιστική θεραπεία που βασίζεται στις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Ως βάση χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας θερμό λάδι από γλυκά αμύγδαλα, μέσα στο οποίο συμπληρώνεται ο καταλληλότερος για σένα συνδυασμός αιθέριων ελαίων.

Σου ταιριάζει; Αν αυτό που επιθυμείς είναι η ανακούφιση των πόνων, η χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών,η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, η ανακούφιση των επώδυνων περιόδων,η απομάκρυνση των τοξινών, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ηβελτίωση της υφής του δέρματος, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η τόνωση του νευρικού συστήματος, η καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων και η σωματική και πνευματική αναζωογόνηση, και όλα αυτά μέσα από από τις αρωματικές ιδιότητες των ελαίων, τότε το μασάζ αυτό είναι για σένα.

Κάθε πότε: Δύο με τρία μασάζ αρωματοθεραπείας την εβδομάδα αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα όταν υπάρχει κάποια ενόχληση.

Πότε να το αποφύγεις: Αν πάσχεις από φλεβίτιδα και/ή θρομβοφλεβίτιδα,αν έχεις κάποια μορφή καρδιοπάθειας ή είσαι πρόσφατα εγχειρισμένη, αν νοσείς από οξεία λοίμωξη, σε εμπύρετες καταστάσεις, αν έχεις πληγές, φουσκάλες, σπίλους, εξανθήματα, μελανιές και κιρσούς, αν είσαι έγκυος με ιστορικό αποβολών,αν είσαι καρκινοπαθής.

Πόσο διαρκεί: Από 55-85’.

Deep Tissue Relief

Τι είναι: Η μάλαξη στους βαθύτερους ιστούς, απελευθερώνει από τις χρόνιες φλεγμονές και τους πόνους, ανακουφίζοντας ολόκληρο το σώμα. Περιλαμβάνει ειδικούς χειρισμούς και έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και περιλαμβάνουν αύξηση της αιμάτωσης και οξυγόνωσης των μυών, απελευθέρωση από τις τοξίνες και βαθιά χαλάρωση των μυϊκών δομών.

Σου ταιριάζει; Αν βιώνεις ένταση στην καθημερινότητά σου, πίεση στο χώρο εργασίας σου ή συνηθίζεις να μην έχεις σωστή στάση σώματος, τότε μειώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η παροχή οξυγόνου στους μυς, με αποτέλεσμα το σώμα σου να πονά. Με αυτόν τον τύπο μασάζ θα επιτύχεις αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και απελευθέρωση της έντασης από τους μυς. Οδηγεί σε δραστική μείωση του σωματικού πόνου.

Κάθε πότε: Αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, 2-3 φορές το μήνα είναι αρκετές.

Πότε να το αποφύγεις: Σε περίπτωση οξείας φλεγμονής και ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Πόσο διαρκεί: 55’

Swedish Massage

Τι είναι: Η πιο απλή και άμεσα ανακουφιστική μορφή μασάζ, που αφορά μαλάξεις σε όλο το σώμα. Είναι μία μοναδική τεχνική μάλαξης, η οποία αποτελείται από ένα συνδυασμό κυκλικών κινήσεων και θωπειών.

Σου ταιριάζει; Αν βασικός σου στόχος είναι να χαλαρώσουν οι μύες σου, να διεγερθεί το ανοσοποιητικό σύστημα και να βελτιωθεί η αιματική, η λεμφική κυκλοφορία και οι λειτουργίες του νευρικού συστήματος, τότε καλό είναι να βιώσεις την εμπειρία αυτού του μασάζ.. Επιπλέον, αν αισθάνεσαι γενικευμένους μυϊκούς πόνους , θα αισθανθείς σημαντική ανακούφιση. Σημαντική είναι η επικοινωνία με τον μασέρ-θεραπευτή στη διάρκειά του.

Κάθε πότε; 2 φορές το μήνα ιδανικά.

Πόσο διαρκεί: 55’

Hot Lava Stones

Τι είναι: Μια μορφή θεραπευτικού μασάζ, που χάρη στις ζεστές ηφαιστειακές πέτρες θα χαλαρώσει το σώμα, θα ανακουφίσει άμεσα από τους σωματικούς πόνους και θα αποτοξινώσει τον οργανισμό με τη διαρκή θερμότητα που εκπέμπει στο σώμα. Είναι ένα από τα πιο αντι-στρες είδη μασάζ που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και το λεμφικό σύστημα, αναζωογονεί και αυξάνει το μεταβολισμό.

Σου ταιριάζει; Αν έχεις μπλοκαρίσματα στην ροή της ενέργειάς σου και της κυκλοφορία του αίματος. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα δυσπεψίας, αϋπνίας, συγκέντρωσης. Αν θέλεις άμεση ανακούφιση από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων καθώς και ισχυαλγίες και πόνους περιόδου.

Κάθε πότε; Αν μπορείς να το επαναλαμβάνεις 1 φορά την εβδομάδα, η ανακούφιση που θα λάβεις θα είναι εντυπωσιακή.

Πότε να το αποφύγεις: Αν βρίσκεσαι σε περίοδο εγκυμοσύνης, καρδιαγγειακά προβλήματα, φλεβική ανεπάρκεια, καρκίνο, ανοιχτές πληγές, γρίπη ή πυρετό, εγκαύματα.

Πόσο διαρκεί: 70’

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μετά το περιστατικό με τον 49χρονο

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους» – 15 χρήσιμες απαντήσεις

Η υπογονιμότητα οφείλεται και στην ηλικία; Το ερώτημα που καίει

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.