Πώς να κάψετε 1.000 θερμίδες την ημέρα

Οι 1.000 θερμίδες την ημέρα, είναι πολύ πιο εύκολο να καταναλωθούν μέσω ενός γεύματος, αλλά πολύ δύσκολο να “καούν” μέσα σε μία ημέρα. Θέλει κόπο και τρόπο.

Για την απώλεια βάρους γνωρίζουμε ότι το ζητούμενο είναι πόσες θερμίδες καίγονται σε σχέση με πόσες θερμίδες καταναλώνονται.

Οι ενεργές θερμίδες της ημέρας

Οι ενεργές θερμίδες είναι ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης ή άλλης σωματικής δραστηριότητας μέσα σε μία ημέρα. Από τον διάδρομο στο γυμναστήριο μέχρι τη βόλτα με τον σκύλο.
Ο στόχος των περισσότερων ανθρώπων πρέπει να είναι η καύση περίπου 200 – 500 ενεργών θερμίδων το 24ωρο. Οι συνολικές θερμίδες που καίγονται μέσα στην ημέρα είναι διαφορετικός αριθμός.

Πώς να κάψετε 1.000 θερμίδες την ημέρα

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για την καύση 1.000 θερμίδων την ημέρα σημαίνει πολλή ενέργεια και άσκηση, αλλά και μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων για την ενέργεια που θα απαιτήσει η προπόνηση.

Αν στοχεύετε σε καύση 200–500 ενεργών θερμίδων την ημέρα, η καύση 1.000 θερμίδων απαιτεί 3 έως 5 ημέρες.

Η καύση 1.000 θερμίδων μέσα σε μια μέρα, είναι δυνατή με διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης. Οι αρχάριοι στην προπόνηση, θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να είναι σε θέση να καίνε 1.000 θερμίδες την ημέρα.

Μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις για να κάψετε 1.000 θερμίδες:

1. Σχοινάκι (14 θερμίδες ανά λεπτό).
2. Ποδηλασία (300 θερμίδες ανά 30 λεπτά)
3. Τρέξιμο (600 θερμίδες την ώρα)
4. Περπάτημα (30 έως 40 θερμίδες για κάθε 1.000 βήματα)
5. Burpee (700 θερμίδες 1,5 ώρα jumping jacks).

Διαβάστε επίσης

Η Νο 1 χειρότερη μπύρα που μας αφυδατώνει και μας γερνάει πιο γρήγορα

Καθ. Μ. Τσολιά: Για την οξεία ηπατίτιδα είμαστε ακόμη στο σκοτάδι – Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για τον θάνατο του παιδιού

Ρινοπλαστική: Το πριν και το μετά μιας σύνθετης και απαιτητικής επέμβασης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.