Δέρμα με ακμή; Το ιδανικό αντιηλιακό προσώπου που προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματος

Το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας είναι το δέρμα και φιλοξενεί πολλούς διαφορετικούς μικροοργανισμούς (βακτήρια, ιούς, μύκητες). Αυτό ονομάζουν οι επιστήμονες μικροβίωμα του δέρματος.

- Advertisement -

Κάθε μικροβίωμα είναι μοναδικό, κάπως σαν δεύτερο γονιδίωμα. Όταν οι διάφοροι μικροοργανισμοί στο δέρμα μας αναπαράγονται με φυσιολογικό ρυθμό, τότε το δέρμα μας είναι υγιές. Όταν, όμως, η ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος διαταράσσεται, τότε αυτοί οι μικροοργανισμοί προκαλούν προβλήματα. Ειδικότερα κάνουν το δέρμα ξηρό, ευαίσθητο ή με ακμή.

Τα SOS για το υγιές μικροβίωμα του δέρματος

Πολλοί είναι οι παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν το μικροβίωμα του δέρματος. Μεταξύ άλλων το επηρεάζει η διατροφή μας, η έκθεσή μας στη ρύπανση της ατμόσφαιρας, η ηλιακή ακτινοβολία και, βέβαια, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, οπότε η θερμοκρασία ανεβαίνει και η έκθεσή μας στον ήλιο είναι διαρκής, η φροντίδα και η προστασία της επιδερμίδας του προσώπου μας (πρέπει να) είναι Νο1 προτεραιότητά μας.

- Advertisement -

Το αντιηλιακό δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα και συστήνεται να ανανεώνεται συχνά μέσα στην ημέρα.

Δέρμα με ακμή; Το ιδανικό αντιηλιακό προσώπου που προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματοςΤι γίνεται, όμως, με τα δέρματα που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης και τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες; Δέρματα ακνεϊκά, όπως ονομάζονται όσα έχουν ακμή, δέρματα λιπαρά, που η ισορροπία τους είναι πολύ εύκολο να διαταραχθεί;

Η επιστήμη έρχεται να δώσει τη λύση με αντιηλιακά προϊόντα νέας γενιάς, με καινοτόμα σύνθεση, που προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματος.

Αντιηλιακό με προβιοτικά από το… μέλλον

Στα φαρμακεία μπορείτε, πλέον, να βρείτε αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου με προβιοτικά, για λιπαρό δέρμα και για δέρμα με τάση ακμής. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αντιηλιακό, που στη σύνθεσή του περιέχει ένα σύμπλεγμα από φιλικά βακτήρια, τα οποία ισορροπούν το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Πρόκειται για το LUXURIOUS® SUNCARE PROBIOTICS FLUID SPF 30.

LUXURIOUS-PROBIOTIC-SUN-SYNTH-01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, αποτέλεσμα επισταμένης επιστημονικής μελέτης, που αξιοποιεί τη φαρμακευτική τεχνολογία των προβιοτικών για την προστασία του μικροβιώματος του δέρματος.

H συνεργιστική δράση φωτοσταθερών φίλτρων με θερμικά επεξεργασμένο το προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum επιφέρει ισορροπία στο μικροβίωμα, που διαταράσσεται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το εκχύλισμα μανόλιας, που περιέχει, έχει αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον δρα ενάντια στα βακτήρια του δέρματος που ευθύνονται για τη φλεγμονώδη διαδικασία της ακμής. Η βιταμίνη Ε ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στους ρύπους και το υαλουρονικό νάτριο συμπληρώνει τη σύνθεση του καινοτόμου προϊόντος, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση.

Αντιηλιακό για δέρμα με ακμή

Το νέο αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου LUXURIOUS® SUNCARE PROBIOTICS FLUID SPF 30 έχει φίλτρα φιλικά προς το περιβάλλον. Η φόρμουλά του είναι μη λιπαρή, είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα, μη φαγεσωρογόνο και χωρίς άρωμα.

Συστήνεται η εφαρμογή του πριν από την έκθεση στον ήλιο και η συχνή ανανέωσή του, ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.