Θέλεις γραμμωμένα μπράτσα; Κάνε αυτές τις ασκήσεις επί 5 λεπτά κάθε μέρα

Θέλεις γραμμωμένα μπράτσα διακαώς μιας και η εποχή των κονταμάνικων και της παραλίας έφτασε. Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από χαλάρωση στην εσωτερική πλευρά των χεριών καθώς μεγαλώνουμε, γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε αμηχανία. Οι μύες που ευθύνονται γι’ αυτό το οπτικό αποτέλεσμα είναι οι τρικέφαλοι, μυς που εύκολα συσσωρεύουν λίπος και αν παραμείνουν αγύμναστοι δίνουν την εικόνα χαλαρού δέρματος.

Μείωση λίπους στο σώμα συνολικά

Αυτό που πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι αν δεν υπάρχει γενικευμένη συσσώρευση λίπους στο σώμα σου, είναι δύσκολο να υπάρχει μόνο σε αυτή την περιοχή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια σε αυτό, καθώς σε ορισμένα άτομα η συγκεκριμένη περιοχή «μαζεύει» περισσότερο λίπος συγκριτικά με άλλες.

Τι θα βοηθήσει

Διατροφή και άσκηση. Το δίπτυχο που, αν εφαρμόσεις με ευλάβεια, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ρώτα έναν διατροφολόγο που εμπιστεύεσαι για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Ο κανόνας είναι απλός: μάθε να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που «καις» αν θέλεις να χάσεις λίπος, επουδενί όμως δεν πρέπει να στερηθείς τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Παράλληλα, ένταξε στο πρόγραμμα της εβδομάδας, απλές ασκήσεις σαν αυτές που θα δεις παρακάτω στο βίντεο, εκτέλεσέ τις με βάση τον χρόνο και σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Το “μυστήριο” της Βόρειας Κορέας σε ό,τι αφορά την COVID-19

Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός και στην Ελλάδα – Στο “Αττικόν” το πρώτο ύποπτο κρούσμα ανέλαβε ο Σ. Τσιόδρας

Αγρίνιο: Το σύνδρομο της “ραγισμένης καρδιάς” οδήγησε 19χρονη ένα βήμα πριν από τον θάνατο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.